Episodul 2 – Reclamuri

Tont-FM-83,3 HZ

Aici Tont-FM. (muzică)

Vă dăm ora exactă: în jur de 8

Publicitate…(muzică)


1. Agenția de turism “Ultima Oară” S.R.L. organizează program de recuperare în stațiunea balneo-climaterică “Băile Uranum”.

Transportul este gratuit și se face cu ajutorul avioanelor cu decolare verticală, care, dacă din greșeală nu explodează la decolare, vă vor asigura o călătorie plină de surprize. Pasagerii vor fi parașutati deasupra băilor. Norocoșii cărora li s-au deschis parașutele și au scăpat de barajul de artilerie, vor beneficia de ospitalitatea personalului calificat al acestei stațiuni, care îi va conduce pe turiști spre cuștile în care vor înnopta.

Programul zilnic se desfășoară astfel:

– Înviorare la hidrant.

– Micul dejun se amână, după care turiștii sunt nevoiți să presteze muncă silnică în mina de uraniu și cariera de piatră.

– Revenirea la hotel se face la orele 13 și 30 min, unde vor fi colectați într-o sală în care are loc masa de prânz, constând în 5 lovituri de bici și o bătaie de jumătate de oră.

– Dupa masă, are loc tratamentul de recuperare, format din hidromasaj cu curent industrial, masaj cu smoală fierbinte, aerosol cu acizi pentru prevenirea bronșitei și bătaie cu cablu de teleferic pentru îndreptarea coloanei vertebrale.

– Cina se uită, după care, cei care nu au uitat, sunt împușcați, iar cei rămași vor participa la jocul cultural-distractiv “Taie vena, taie artera”. Supravietuițorii sunt apoi obligați să participe la lupte de gladiatori.

Transportul rămășitelor la domicliu se face după preferința clientului, în pungi de nailon sau urne de ceramică.

Costul unui bilet este de 1.400.000  lei. Informații și rezervări la telefon 5381.111.

2. După ce ați mâncat un animal, PH-ul din gura dumneavoastră murdară crește. Mestecați guma de mestecat Morbid Wintertox cu aromă de amoniac și PH-ul din gura dumneavoastră va scădea la zero, iar gura dumneavoastră se va dizolva. Acum și în varianta cu freon pentru o respirație ca gheața.

3. Vrei să mănânci o ciocolata de calitate? Și noi. De aceea, nu-ți recomandăm ciocolata cu Fân Hambar, care conține cele mai fine ingrediente ca: lapte de jder, lignit de Tulcea și Fân. Cu ciocolata Hambar, nu regreți altceva decât că te-ai născut viu.

4 thoughts on “Episodul 2 – Reclamuri

Comments are closed.