ExpoMariage Oradea 2010

Later Edit: MoniCa Columbeanu va prezenta chestii la ExpoMariage Oradea !

Sunteți așteptați la o fascinantă incursiune în lumea celor mai noi trenduri pentru nunţi, în perioada 5-7 martie, când va avea loc EXPOMARIAGE 2010 Oradea, în generoasa ambianță a Salii Sporturilor „Antonio Alexe” din localitate. Expomariage este, ca în fiecare an, o manifestare de referință în domeniul delicatului domeniu al nunților, unde se întrec în oferte cele mai importante firme şi creatori de vestimentaţie pentru miri şi firme care vă vor propune servicii ireproşabile în organizarea minunatului moment din viața fiecăruia, care este NUNTA.

În cadrul acestui eveniment care vă va tăia respiraţia, vor fi dezvăluite – atât publicului larg cât şi profesioniştilor – excepţionale accesorii, bijuterii şi design de modă, fermecătoare buchete de mireasă, aranjamente de nuntă şi, nu în ultimul rând, vedete vor fi rochiile de mireasă, într-o revărsare de modele şi bun-gust, astfel încât mirii anului 2010 îşi vor putea alege pe loc vestimentaţia cea mai potrivită marelui eveniment din viaţa lor.

Precum v-am obişnuit deja, EXPOMARIAGE este evenimentul care deschide larg şirul ofertelor pentru nunţi, iar cei interesaţi îşi pot pregăti – cu ajutorul specialiştilor care le vor sta la dispoziţie în expoziţie – nunta de la A la Z, în cele mai mici amănunte şi la preţuri fără concurenţă! Cu o tradiție de peste 10 ani, evenimentul este apreciat atât de către viitorii miri cât și de specialiștiii din domeniu și este așteptat cu un deosebit interes. Faptul că în standurile expoziționale regăsim și firme ori branduri internaționale este o dovadă a prestigiului de care Expomariage se bucură și peste hotare.

Nu rataţi, așadar, EXPOMARIAGE Oradea, între 5 şi 7 martie, la Sala Sporturilor „Antonio Alexe”, pentru că este expoziţia ideală pentru NUNTA VOASTRĂ!

Programul de vizitare este: vineri între orele 13:00 şi 20:00, sâmbătă între orele 10:00 şi 20:00, iar duminică între orele 10:00 şi 18:00. Biletul de intrare este de 5 lei, fiind valabil pe durata unei întregi zile.