Faza cu tableta de la Domo – Samsung Galaxy Tab3 la 319 lei

Domo a facut o figura cu niste tablete la pret oligofren de tot. Adica niste Samsung Galaxy Tab3 la 319 lei. Evident, toata lumea a inceput sa isi comande cate 450 de bucati si se mira ca li se anuleaza comenzile. Toti devin experti, dau in judecata magazinul si ameninta cu crize de PR, OPC, atacuri cibernetice si Jihad.

Eu am comandat una singura, atentie, UNA, si mi s-a confirmat comanda telefonic.

Dupa aia mi-as fi dat doua perechi de palme ca mi-a trecut prin cap sa-mi pierd jumatate de noapte dand comenzi la produse cu pret gresit in speranta ca-mi fac magazin de tablete pe spinarea DOMO ca dupa aceea sa ma plang pe bloguri ca DOMO e rai si ca DOMO e tepari.

Si acum sa radem de prosti:

Eu zic sa dam comenzi de sute de mii de lei sa-i potolim , ca vor cheltui pe transport o gramada de bani :))

Ca ei e prosti.

Le-am dat mail cu forward la confirmarea comenzii, le-am spus tot ce mi-a venit in cap. I-am amenintat cu ANPC, etc. Eu zic sa puneti presiune pe ei. Probabil tabeltele nu le vedem, macar sa ne dea ceva onorific, sa ne alegem cu ceva dupa tot taraboiul asta… Daca punem presiune multi pe ei, poate o sa iasa ceva.

Asa, asa, sa-ti pice macar de-o ciorba! La plic.

Drepturile tale: Esti cetatean european si ai drepturi. Eu zic sa mergem peste ei… Trebuie sa onoreze comenzile.

Sa-si ia fiecare o coasa si mergeti la cel mai apropiat magazin Domo! Cu Constitutia Europeana in mana. Capete trebuie sa cada!

colegul meu de camera anunta protv :) …acum face mailul … vorbesc foarte serios

Sa puna la CC pe Esca si pe Sarbu. Fara Esca, viata e pustiu!

Eu am comandat 8 televizoare de 5000 ron bucata…O sa le refuz cu mare placere cand o sa vina in buzau unde nu stau :))

Si cand o sa-ti apara la ei in sistem I.P-ul pe care nu au cum sa-l vada? Si cand RDS-ul o sa le spuna cine esti si cat porti la pantofi?

haha, coditiile lor sunt ilegale, asa ca sunt nule din start. Daca ai primit confirmarea comenzii, sunt obligati sa o onoreze.

Ohoo, avocatul poporului. EL STIE.

am facut si eu comanda… is interesat daca termenii si conditiile lor sunt valabile. Si s-au facut peste 1000 de comenzi sigur, numai la mine intre prieteni s-au comandat undeva la 200 de bucati :D

Cu ce le-ati fi platit mai fomistilor?

clar e o clauza abuziva aia cu gresitul, pentru ca iti blocheaza niste bani, iti creeaza o neplacere care nu e compensata cu nimic, lor le creste traficul pe net. Cu putina rabdare cred ca se poate castiga la ANPC. Astept pareri…demaram ceva formal?

Demareaza informal, poate se formalizeaza din mers. Si in mod sigur a fost o manarie sa-si creasca traficul sa mai faca un ban din adsense.

Am primit si eu sms prin care ma anunta ca a fost o eroare si ca anuleaza toate comenzile. Am dat mail la televiziuni si le am instintat. Sa si asume greselile.

Ai salvat situatia!

Later edit:

Situatia se agraveaza! Se protesteaza pe Facebook! S-au facut pagini de protest si boicot! Pe Facebook. Nu se inregistreaza plangeri la OPC, doar pe FACEBOOK!

Aici si aici.

muuuuulte tablete de la domo