Felucia Odores face lipsa

Revenim la contestatul personaj Felucia Odores. Recent, savantii englezi au descoperit ca ceaiul de Felucia Odores dauneaza grav sanatatii lor. In urma unor teste pe recent capturata creatura, teste care au presupus dezmembrarea Feluciei si refacerea ei in cca 5 minute, savantii au ramas cu niste bucati in plus, la care nici in ruptul capului nu le-au mai gasit locul sau logica, oricat au incercat sa combine utilul cu placutul si cu mestecatul. Din respectivele bucati de Felucie, savantii au realizat un ceai care ulterior s-a dovedit daunator, dansii ramanand fara coate si genunchi. Insemnarile in caietelele savantilor s-au facut prin metoda Mirahola-Panter, care presupune unirea preponderenta a undelor capala emise de un grup de oameni in scopul de a misca o caramida cu care se scrie pe un perete vertical. Zis si facut, s-au unit savantii si au scris ei ce au scris, pana s-a terminat caramida. Antidotul la ceaiul de Felucie a ramas necunoscut, motiv pentru care, ceaiul a intrat in atentia armatei americane ca si o veritabila arma biologica. In urma unor teste, intreaga populatie a Albaniei a ramas fara coate si genunchi, ivindu-se insa si efectele secundare ale folosirii temutei arme: folositorul armei ramane in scurta vreme fara buric, in locul acestuia formandu-se o gaura neagra de marimea unei lalele , care absoarbe totul in jurul ei pe o distanta de 10 cm.

Cea mai revoltata in urma evenimentelor de mai sus, este bineinteles, Felucia. Felucia a declarat recent intr-un reportaj pentru revista Pif:

“Sa-i fut in inima de savanti! Au primit ce au meritat. Sper sa li se usuce si gatul sa arate ca niste lacuste. Ca mie au uitat sa mi-l puna inapoi.”

Cititorii revistei Pif s-au alaturat cruciadei pornite de Felucia, reusind sa stranga donatii in valoare de 3 euro, bani care vor fi investiti intr-un fular, care va masca locul unde Felucia avusese un gat.

Vom reveni cu amanunte.