Festivalul Berii de la Timisoara – un mister

In acest weekend, 5-7 iunie, urmeaza sa aiba loc Festivalul Berii la Timisoara. Dupa ani de zile in care s-a organizat la stadion, Primaria le-a dat peste bot organizatorilor de la Timisoreana si i-a lasat cu pu*a-n soare, cum s-ar zice pe motiv ca e prea in centru si e prea zgomot si mizerie dupa.

Oamenii si-au urmarit interesul, adica organizarea festivalului, si s-au orientat spre un spatiu capabil sa tina ditai paranghelia (probabil de acelasi prost gust ca toate restul festivalelor berii din toata tara). Zis si facut, Iulius Mall e o optiune perfecta, atat ca dimenisune cat si ca pozitie – fix in centrul orasului.

Atat doar ca pe data de 3 iunie, cu doua zile inainte de start, exceptand un afis fara detalii pe site-ul Iulius Mall si o postare a trupei Cargo pe Google Plus care anunta un concert pe 7 iunie la Iulius Mall TM, nimeni nu zice nimic despre acest “festival”. Anul trecut aveau site dedicat evenimentului, campanie online, chestii faine. Anul asta bate vantul. Am intrebat cativa timisoreni, mi-au confirmat si ei, ziceau ca nu au vazut afise, nu au auzit nimic. Sunt curios de opinii dupa ce e gata. Sau macar de ce apare in poster Piata Unirii, daca festivalul are loc la Iulius Mall.

festivalul-berii-la-timisoara-in-2015-serbarile-timisoreana

Deci nu va ramane decat sa mergeti la Festivalul berii “Serbarile Timisoreana” in perioada 5-7 iunie si sa vedeti daca se organizeaza intr-adevar si daca se organizeaza – cine canta.