Mesaj pentru cine se simte

Yahoo se inchide pe 17 decembrie 2010! Ei doresc sa se descotoroseasca de Messenger-ul gratuit. O groaza de oameni au fost deja stersi. Click dreapta pe grupul tau de prieteni din lista de Messenger si click Send Instant Message to all group si trimite acest mesaj tuturor. Fiecare persoana care va primi mesajul, va avea o semnatura si nu va fi sters! Acest mesaj este trimis de presedintele Yahoo Jay Rusell… aici este presedintele Jay Rusell: Imi pare rau sa va anunt ca Yahoo a ajuns la maximum de numar de persoane. Daca vrei sa pastrezi contul tau gratis trimite mesajul acesta la totzi din lista ta. mass….scz de deranj. Bookmark.

Aloo! Fuckin retards! Mereți și dați-vă omor, că de premeditat l-am premeditat eu.

Selecție de replici legate de căcatu ăsta monumental care enervează oameni de ani de zile

totul e o țeapă pentru că președintele yahoo e american și nu vorbește românește.

nici un președinte nu își permite să facă anunțuri cu prescurtări de chat

(a se completa ulterior nu mai am chef de căutări)

Nah mă, mai schimbați în plm!

Mesaj 1

Yahoo se închide pe 17 Decembrie. Cu regret anunțăm că am ajuns la numărul maxim de persoane care vor să fută pe net. O groază de țărănuși proști au fost deja gazați! Cei care mai vreți cont gratis pe Yahoo și Hi5, dați drumul la butelie, închideți ochii, gândiți-vă cum vă fute Mike Tyson capră și aprindeți o brichetă. Sigur veți mai vedea și numele persoanei iubite pe tavan, veți dona 10 cenți la toți cei care au făcut înțelegeri cu AOL să le dea ficat nou, veți salva caprele negre din Madagascar și vă veți întâlni cu Mama Mamei Omida care vă va prezice că ați fost degeaba. Muriți!

Mesaj 2

Yahoo se închide, vor să se descotorosească de oamenii cu interdicție la a procrea.  Acest mesaj este trimis de Josef Mengele… Aici Josef Mengele. Regret să vă anunț că ați belit-o cu toții. De azi înainte cine nu trimite acest mesaj, îl voi vizita noaptea în somn și-i voi atașa încă un cap care să-i dea capete în gură capului original. Deasemenea dacă nu trimiți acest mesaj de 3 ori pe zi la toată lista, îți voi dezmembra toți prietenii și le voi atașa toate membrele de tine până când n-o să te mai poți șterge nici la cur fără să dai de-o altă mână care o s-o pleznească pe prima mână și-o să fii tot timpul de căcat. o să arătați toți ca niște miriapozi ciudați care o să încercați să va ștergeți la cur cu fostele voastre mâini.