Ghid de cumparare si utilizare pentru prosoapele de hartie

Prosoapele de hartie duc o viata scurta si sunt totusi atat de necesare. Cand vine vorba de a sterge lichide si a indeparta murdaria, unele produse hartie sunt extrem de absorbante si utile, altele nu. Cum putem sti care sunt cele mai bune consumabile hartie precum prosoapele de hartie? Testam, evaluam si comparam servetele de hartie pentru absorbtie, rezistenta la umezeala si durabilitate.

Cum testam?

Testam absorbtia (masurand cata greutate de apa poate absorbi o bucata dintr-o rola prosop hartie), rezistenta la spalare (numarul de frecari necesare pentru a rupe un prosop umed atunci cand este frecat pe o suprafata abraziva) si rezistenta umeda (forta necesara pentru ca o minge sa treaca printr-un prosop de hartie). Cele mai bune au supravietuit la doua sau chiar la trei frecari.

Cum cumparam?

Comerciantii online si site-urile web ale mai multor magazine comercializeaza prosoape de hartie, consumabile si hartie igienica cu preturi mari si calitate scazuta. Insa nu este si cazul sanito.ro. Acesta este megeazinul unde si preturile, si calitatea sunt de top. Achizitiile in vrac pot fi necesare pentru a evita costurile de transport. A cumpara cantitati mai mari de consumabile de hartie este o modalitate de a economisi bani mai multi in timp.

Prosoapele de hartie: de ce sunt utile?

Probabil stiti ca puteti preveni contaminarea incrucisata dupa manipularea carnii crude, folosind prosoape de hartie, apa calda si sapun pentru a curata blaturile de bucatarie si placile de taiat. In plus, prosoapele de hartie sunt perfecte pentru a ne sterge pe maini, in special cand folosim o toaleta comuna. Ele sunt igienice si ne asigura ca geremenii si bacteriile nu raman si nu se inmultesc in mediul umed al mainilor nesterse. Iata inca cinci utilizari pentru prosoapele de hartie:

• Spalati si uscati fructele si legumele cu prosoape de hartie inainte de a curata coaja, pentru a impiedica murdaria si bacteriile sa se transfere de la cutit la produs.
• Infasurati mancarea in prosoape de hartie umezita pentru a gati cu aburi in cuptorul cu microunde, creand mese si gustari sanatoase.
• Acoperiti manerele usilor de la baie cu prosoape de hartie cand sunt utilizate de mai multe persoane pentru a reduce expunerea la germeni si gripa in perioada rece.
• Tineti strans doua prosoape de hartie pliate, adaugati un pic de ulei vegetal si folositi un cleste  pentru a unge gratarul chiar inainte de a gati pentru a preveni lipirea alimentelor.
• Curatati marginea de cauciuc a stergatoarelor masinii cu un prosop de hartie umezit cu un produs de curatat sticla sau cu apa si putin detergent pentru vase pentru a prelungi viata stergatoarelor.

Cele mai bune prosoape de hartie, cum spuneam, pot fi achizitionate de la magazine de top, precum sanito.ro. Acest magazin ofera produse de la brand-uri cunoscute precum Tork si nu numai. Magazinul are o experienta de peste 14 ani si este furnizor pentru clientii casnici, dar si pentru institutii si companii foarte mari. Magazinul ofera, pe langa produse de hartie si detergenti, sapunuri si alte elemente ideale pentru igiena personala si a caminului.