Google, continutul relevant si romanii

„OUR BODY: Universul Interior” este un proiect științific și educațional dezvoltat de Anatomical Sciences & Technologies Foundation din Hong Kong. Specimenele prezentate în expoziție au fost furnizate de diferite universități și școli medicale acreditate, instituții medicale și centre de cercetare din China, cu scopul de a promova cercetarea în medicină și învățământ. Sursa de proveniență a specimenelor care se folosesc în studiul anatomiei o reprezintă donațiile (prin testament sau de către rude), în conformitate cu legislația chineză, către universitățile și școlile medicale acreditate…

Mai multe detalii despre expozitia Our Body.

Petitie si reclame relevante

Ce fac romanasii nostri credinciosi pana-n maduva oaselor? Trag o petitie pentru inchiderea expozitiei. Poza de mai sus dovedeste ca nu e doar presupunerea mea personala. Pana si Google a servit reclame relevante in context.

Printre motivatiile inchiderii expozitiei gasim asa:

Întrucât expoziția contravine credințelor tradiționale ale poporului român și respectului datorat morților ce impun un comportament decent față de corpul defunctului și organizarea de funeralii.

Întrucât expunerea organelor și țesuturilor decedaților, precum și a corpurilor lor jupuite de piele, în diferite ipostaze, unele chiar ilare, nu denotă faptul că rămășițele lumești ale celor decedați sunt tratate cu respectul cuvenit.

Si cea mai tare:

Întrucât de pe urma expunerii cadavrelor în cadrul expoziției „OUR BODY: Universul Interior” , proprietarii acestora obțin profit.

CA BOR NU FACE EXACT ACELASI LUCRU IN PLM!

Evident, nici macar unul din initiatorii petitiei sau semnatari nu s-a deranjat sa vada exact despre ce e vorba. Daca contravine credintelor traditionale ale poporului roman, trebuie inchis iar organizatorii arsi pe rug. Asa sa ne ajute Dumniezo.

Pentru a va distra copios, petitia o gasiti aici.