Haina îl face pe om…

…nostalgic.

Zorilestore.ro a lansat o campanie cu și despre tricouri, cu motto-ul Haina îl face pe om.

Cum n-am foarte tare chef să mă pozez purtând nuș ce tricou sau să-mi rog nevasta să mă pozeze îmbrăcat, am pozat un tricou cu o valoare sentimentală enormă. În primul rând, este singurul tricou pe care am reușit să-l salvez din marea epurare ce a avut loc prin dulapul meu după ce ne-am mutat împreună. În al doilea rând, doar uitându-mă la el îmi amintesc diverse întâmplări începând cu clasa a IX-a când l-am primit de la un prieten scoțian. Printre primele imagini ce-mi vin în cap e fuga de o patrulă de poliție la ora 4 dimineața, săritul îmbrăcat de la trambulina piscinei hotelului Dacia ca să recuperez un scaun de pe fundul bazinului, căzătura de pe podul de la halta Peștera din motive lesne de înțeles, dormitul în spațiile de bagaje în drum spre festivalul de la Sighișoara în vremea în care încă se mai putea numi festival.

Se mai succed cu repeziciune și imagini în care plecam acasă de pe terasa de la Irish Pub cu o umbrelă de soare ce acoperea 4 mese sau imaginea poșetei unei prietene în care înghesuisem 4-5 halbe de bere și pe care am denunțat-o la ieșire făcând-o de tot rahatul.

Mai sunt și alte imagini din perioada respectivă, doar că nu se cade să ajungă la urechile nepotrivite, așa că voi încheia aici.

P.S. Ăsta e tricoul pe care-l vreau.

Comments are closed.