Huidu e nevinovat

În urma cercetărilor efectuate de Puliţia Rromână împreună cu fanii şi admiratorii, s-a constatat că Şerban Huidu, autorul oribilului accident cu 3 morţi tragicei şi nefericitei întâmplări, nu este decât autor moral al accidentului soldat cu 3 morţi şi că în curând s-ar putea să nici nu fie decât autor presupus al accidentului soldat cu 3 morţi.

Dovezile care înclină balanţa în favoarea superstarului sunt:

Lui Huidu îi pare rău şi vrea să dea timpul înapoi. Deşi sună ca o melodie oribilă de la Hi-Q, aceasta este declaraţia cârcotaşului, care speră chiar să facă din ea o replică la fel de celebră ca şi Dincolo era mai ieftin!

Pasagerii din Logan (ăia care-s cât se poate de morţi desigur) se pare că nu purtau centura de siguranţă. Şi cum despre morţi numai de bine, dă-i dracu de proşti, n-au purtat-o, să plătească dom-le!

Autorul masacrului incidentului, a depăşit în curbă, pe linie continuă a derapat, el astfel deţinând doar un sfert din vină restul fiind alocată Ministerului Transporturilor, vremii proaste respectiv Iepuraşului de Paşti.

În urma accidentului suferit la ski (când şi-a crăpat, se pare ireversibil, bostanul) Huidu nici nu ar fi avut voie să conducă o maşină, fie ea şi de jucărie. Omul a stat pe medicamentaţie de cal, a suferit nişte traume la cap care nu i-au permis să vorbească normal jumătate de an. Medicii sunt de vină, jos cu medicii! Huo!

În urma studiilor efectuate de Puliţia Rromână, la fiecare câteva minute se întâmplă câte un accident grav, aşa că ignorând unul (cel de faţă) practic media rămâne aproape neschimbată, deci nimeni nu-şi va da seama.

Huidu este doar la a 13-a abatere în ultima vreme, soarta nemiloasă şi crudă bagându-şi codiţa şi facând-o cea mai gravă de până acum. Cum doar în urmă puţină vreme i se suspendase permisul pentru exact acelaşi lucru, în exact acelaşi loc, procurorii au decis să dea dovadă de clemenţă, invocând faptul că omul este de-a dreptul idiot şi nu face distincţia între nu şi da, probabil funcţionând doar pe principiul de caca fui!

Martorii care declară cum că nebunul gonea pe şosea sunt somaţi să apară în faţa autorităţilor altfel vor fi acuzati de tăinuire şi mărturie mincinoasă. Oricum mărturiile lor sau eventualele înregistrări video amatoriceşti nu folosesc în instanţă, viteza de deplasare urmând a fi stabilită de o comisie favorabilă năpăstuitului. Pe lângă acestea, mărturii gen a avut peste 100 de km pe oră. Nu a încercat să depăşească. A intrat pe contrasens, a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens” nu fac decât să-l ajute.

2 thoughts on “Huidu e nevinovat

  • October 21, 2011 at 2:10 PM
    Permalink

    noi dezvaluiri arata de fapt ca Huidu doar a evitat un grup de copii care se aflau pe sosea, astfel salvand viata acestora…. se fac cercetari daca e acelasi grup ca si cel de la accidentul precedent de pe partie. Oricum, sunt dubii daca ei exista cu adevarat sau au aparut din cauza medicatiei

  • October 28, 2011 at 5:18 AM
    Permalink

    Dacă nu era o persoană care apare la tembelizor, ar fost deja încarcerat şi … huiduit! Aşa, vom afla, peste vreo opt luni, că … nici nu a trecut pe-acolo, deci, SIGUR nu poate fi vinovat sau, mai grav, acuzat de ceva omoruri.

Comments are closed.