Idei de cadouri

Intotdeauna am privit magazinele de suveniruri ca o ultima idee de rezerva in alegerea unui cadou potrivit. Poate daca era pentru cineva de “rang 3”, o obligatie la care trebuia sa te prezinti, sa-i zambesti si sa-i dai o punga cu ceva in valoare de maxim 30-50 de lei (contravaloarea berilor pe care intentionai sa le bei in respectiva vizita). Toate magazinele respective vand exact aceleasi modele de cani personalizate, rame foto, magneti cu bancuri expirate sau brelocuri hidoase. In alta ordine de idei, am vazut si cateva cadouri personalizate, gen perne, cani sau tricouri executate probabil de niste cimpanzei. La cum aratau, era greu de zis ca le-ar fi facut niste oameni.

O alta varianta, ar fi sa apelezi la o firma serioasa si recunoscuta, chiar si online. Ce o face serioasa si recunoscuta? Din punctul meu de vedere, faptul ca nu gasesti review-uri negative despre produsele facute de ei si faptul ca se ocupa de o gama larga de personalizari.

Un exemplu de cadou potrivit cu aproape orice ocazie mi se par pozele imprimate pe panza sau sticla (sub sticla practic), executate sub forma unor tablouri. Pana acum am apelat la magazinul online PhotoFancy pentru astfel de cadouri personalizate. Preturile sunt situate intre “relativ decent” si mari, dar in schimb, la capitolul calitate stau cat se poate de bine. Site-ul e foarte usor de folisit: iti alegi cam ce te intereseaza: canvas, sticla, piatra, cani personalizate etc, incarci poza dorita o aranjezi putin si plasezi comanda.
Termenul de livrare trebuie calculat si avut in vedere, pentru ca nu e vorba de expedierea unui telefon aflat deja pe stoc. Pozele trebuie prelucrate, imprimate, ambalate corespunzator si ulterior trimise cumparatorului.

Daca va aflati intr-o dilema in ce priveste achizitionarea unui cadou “unic”, puteti tine cont de recomandarea mea de mai sus. Despre oricine ar fi vorba, e imposibil sa nu se bucure daca ii faci cadou o poza de cuplu sau o poza cu animalul de companie. Testat.