Întâlnirea celor cu pula mică

Azi la Oradea are loc un mare eveniment cultural-artistic, eveniment care va avea un impact deosebit asupra micii noastre urbe. Întâlnirea posesorilor şi pasionaţilor de BMW, marca care scuză dimensiunea, va avea loc seara de la orele 20:00, în parcarea de la Heat de pe str. Independenţei, la poalele celui mai renumit BMW-ist al tuturor timpurilor, Mihai Eminescu.

Pentru această întîlnire au fost mobilizaţi de către Consiliul Judeţean şi Primărie cca. 340 de jandarmi, care vor veghea la bunul mers al ostilităţilor.

Programul se va derula în felul următor:

La ora 20:00 fix, toţi posesorii de BMW vor intra deodată în parcare, sfidându-se orice regula de circulaţie sau de prioritate. Toţi vor ajunge primul la locaţie.

Între orele 20:05 – 20:45 se vor completa procesele verbale dar şi foile cu mica înţelegere.

De la ora 21:00 vor avea loc 2 concursuri de drift soldate cu 4 victime, victimele sunt aşteptate să se înscrie până la ora 20:45 cu buletinul însoţit de certificatul de donator şi 2 portocale.

La ora 21:45, după terminarea concursului de drift, va urma o bataie cu apă, cuie şi sclipici. Imediat după va urma atracţia serii: identificarea componentelor furate de unu şi puse la altu pe maşină. După numărătoarea victimelor, toţi posesorii de BMW, aflaţi încă în viaţă la acea oră vor ieşi deodată din parcare, eveniment care va încheia sângeroasa seară în ropotele de aplauze ale spectatorilor supravieţuitori.

2 thoughts on “Întâlnirea celor cu pula mică

Comments are closed.