Ipack.ro iti asigura transportul sticlelor de vin!

Sticlele de vin sunt destul de fragile deoarece sticla poate fi sparta sau crapata usor, iar asta poate fi ceva dezastruos, mai ales pentru o sticla de vin. Producatorii din intreaga lume folosesc cutii transport sticle pentru a mentine produsele in siguranta odata ce sunt ambalate si gata de livrat cumparatorilor sau lanturilor de magazine.
Ipack.ro ofera solutii functionale si de calitate celor care doresc sa faca astfel de achizitii, iar pretul este mai mult decat avantajos. De asemenea, magazinul ipack.ro ofera solutii si in materie de cutii de pizza si cutii traditionale pentru transport sau stocare produse. Cartonul ondulat este un material realizat prin suprapunerea straturilor de hartie, care ii confera caracteristici particulare. Este ideal pentru ambalare, deoarece este foarte economic de fabricat, iar rezultatul este rezistent si personalizabil. Sa iti spunem care sunt principalele sale avantaje.

Acest material este in primul rand popular pentru compozitia sa. Alterneaza straturi de hartie neteda si ondulata pentru a adauga rezistenta la set, permitandu-i sa aiba proprietati diferite.

Cand materialul este confectionat doar din doua straturi de hartie, acesta este denumit cu “o singura fata”. Iti va permite sa impachetezi obiecte care pot fi deteriorate in timpul transportului, deoarece este usor si protejeaza impotriva socurilor. O modalitate de a-i creste rezistenta este prin adaugarea unei foi de ondulare intre cele doua straturi de hartie. Acest aranjament este cunoscut sub denumirea de „fata-verso” si este cel mai des intalnit in cutiile si ambalajele pe care le utilizezi pentru logistica si ambalare. Daca la aceasta configuratie se adauga un alt strat ondulat, se obtine cartonul „in doua valuri”. Se caracterizeaza prin a fi si mai rezistent, asa ca il poti folosi pentru a impacheta articole grele.

Dar cartonul poate fi definit si prin grosimea acestuia, caracteristica care depinde de masura in care foile interioare au fost ondulate

Cele mai tipice grosimi sunt:1,14 – 2,2 mm, cunoscut sub numele de “microcanal E”; 2,2 – 3,5 mm, numit „ondulare mica” sau „B”; 3,5 – 4,2 mm, care sunt bucati cu ondulare mare sau „C” si 4,2 – 4,8 mm, denumit si cu “ondulare mare” sau „A”.

De asemenea, tipul de carton ondulat poate fi definit prin calitatea sa principala, care iti va permite sa faci o alta clasificare, sugerata de materialele utilizate. Cele mai utilizate materiale pentru realizarea acestuia sunt: carton realizat din fibre virgine si carton realizat din fibre reciclate.

Asadar, proprietatile fiecarei piese vor varia, in functie de fibra de hartie folosita pentru fabricarea cartonului. Cutiile de carton se mai deosebesc, de asemenea, in functie de gramajul lor, care reprezinta greutatea (in grame) pe metru patrat al materialului. Cele mai frecvente gramaje sunt cuprinse intre 160 si 600 de grame pe metru patrat.

Gama de cutii transport pe care clientii o pot gasi pe site-ul ipack.ro este vasta si acopera necesitatile multor prodcatori de vinuri, dar si ale magazinelor care zilnic coordoneaza transporturi cu sticle.

Cartonul ramane unul din materialele preferate prin caracteristicile sale rezistente, pret si greutate. Greutatea cartonului redusa nu va influenta costul transportului, iar de acest lucru beneficiaza atat consumatorii, cat si producatorii de vinuri.

Acest material este cel mai utilizat in logistica datorita avantajelor sale pe care le rezumam mai jos. Deoarece este fabricat din fibre de celuloza si trece printr-un proces foarte simplu de infasurare si asamblare, poti cumpara aceste cutii din carton la un pret foarte bun.

Fiind un material flexibil si aerat, cartonul este extrem de util ca amortizor. Astfel, este capabil sa absoarba atat vibratiile, cat si socurile si impacturile, protejandu-ti produsele ambalate.

Este ideal pentru protejarea obiectelor fragile, precum sticlele de vin despre care am vorbit.

Un alt avantaj al cartonului este versatilitatea sa, care ii permite sa ia orice forma. Acest lucru il face optim pentru transport cu avionul, vaporul, trenul sau camionul, deoarece cutiile sunt foarte usor de amplasat si organizat. In plus, rezistenta mare le permite sa fie stivuite, astfel incat spatiul nu este o problema si nici nu sunt deteriorate cutiile.
Ipack.ro iti acopera nevoile de transport, oferindu-ti cele mai bune cutii de carton!