La ce poti sa te astepti de la Idea::Bank

Chiar daca romanii au conturi bancare de multa vreme, ei au intrat in contact cu cardurile bancare de putin timp. Acestea au fost folosite ca instrumente financiare inca din anul 1920 (initial erau folosite pentru plata carburantilor). In prezent, in Romania, peste 50% din populatie detine si utilizeaza un card de debit sau de credit.

Cardurile de debit si cele de credit au inceput sa castige teren in fata banilor cash, mai ales cand vine vorba de cumparaturi mai complexe, de achizitionarea de marfuri sau servicii de pe Internet sau pentru diversele plati din timpul vacantelor.

Idea::Bank, banca poloneza recent intrata pe piata financiara din Romania, ofera clientilor sai mai multe tipuri de carduri si de credite bancare, in conditii foarte avantajoase. De exemplu, cel mai usor de obtinut card bancar (este necesar sa aveti peste 18 ani si sa prezentati doar buletinul) este Idea::foto card, un card de debit ce poate fi personalizat, cu care se pot efectua plati prin tehnologia contactless, ce este acceptat oriunde in lume unde exista sigla MasterCard si pentru care beneficiati de comision zero la emitere, la platile efectuate on line sau la comercianti si chiar si la retragerea de numerar din bancomate.

Un alt produs bancar foarte interesant, de la Idea::Bank, este Idea::platinum card, un card de debit care poate fi emis in lei sau in valuta. Cardul poate fi folosit pentru plati prin tehnologia contactless si ofera acces gratuit in 500 de lounge-uri din intreaga lume prin serviciul LoungeKey, ce poate fi folosit pentru a efectua plati on line sau la comercianti, pentru a achita facturi sau pentru a face transferuri si operatiuni de schimb valutar.

Idea::credit card este un card de cumparaturi care poate fi folosit zilnic pentru diverse plati, pentru situatii neprevazute s.a.m.d. Cu Idea::credit card beneficiati de comision zero la retragerea de numerar si nici nu vi se percepe comision de emitere sau de administrare a cardului.