Laptop ASUS A550VX-XX286D cu procesor i5 – 2.30GHz – Review

Laptop-ul ASUS A550VX-XX286D vine cu un procesor Intel® Core™ i5-6300HQ 2.30GHz, Skylake™, ecran de 15.6″, 4GB memorie, Hdd de 1TB, DVD-RW, placa video nVIDIA® GeForce® GTX 950M 2GB, Free DOS, Blue Gray.

Poti sa-l cumperi la oferta de aici:

Reviews:

Pret de achizitie 2500 lei de Black Friday
I-am adaugat inca 8 GB de ram in showroom dar ii puteti adauga si singur acasa fara absolut nicio problema avand capac de vizitare. Operatiunea in showroom s-a facut fara niciun cost suplimentar fiind necesara desfacerea a doua suruburi
NU ESTE CAPSULAT (un mare plus)
Se misca foarte bine
Ecranul este ok. Merita compromisul de a nu fi Full HD
Finisaje frumoase.
Carcasa de la ecran dintr-un plastic destul de subtire
Luati-l cu incredere

***

Produsul e bun. Este alegerea perfecta cand ai un buget limitat si vrei performanta.
Va rog sa nu uitati ca are doua mari calitati: 4 nuclee si placa video independenta.
Comentariile privind faptul ca arata cheap, sau ca CD-ul, sau ca…. Sunt nefondate. Pentru acest cost arata decent si se misca bine. (Vrei bling-bling si carbon, platesti)
Contra: nu are drivere pt Win7 sau Win 8.1, practic te obliga sa pui Win10
Recomand upgrade cu SSD si RAM. Devine racheta la aplicatii grafice

***

Un laptop bun, in general.
Pro: – se descurca bine in jocuri
– bateria tine cam 4 ore
Contra: – Display prost
– carcasa de la DVD RW nu pare montata (fizic) prea bine

***

Un laptop bun la banii astia, eu l-am ales pe baza filtrului emag la aparate cu tastatura iluminata, erau mai ieftine cu aceeasi configuratie, dar fara iluminare tastatura.
Se misca mai mult decat decent, windows 10 s-a instalat fara probleme desi a durat o vesnicie instalarea driverelor de pe cd. Cu inca 4Gb de ram se misca incredibil de bine, hdd este rapid si. Suna foarte bine si difuzoarele integrate, a fost o surpriza placuta.
Tastatura cam “moale” da o senzatie de fragilitate. O alta problema intalnita ar fi unitatea cd, trebuie gadilita bine sa se inchida cu cd in ea, la deschidere este insa prompta!
Daca n-as fi pierdut timp cu instalarea windows, drivere, programe conexe… L-as fi returnat pentru alt laptop, ori cu tastatura iluminata, ori mai ieftin cu aceleasi performante.