Let’s do mizerie Oradea!

Azi nu scriu pe blog, fac doar mizerie, multă mizerie. Tot ce-mi pică în mână, arunc pe geamul de la maşină sau de la balcon. Mâine e ziua cea mare şi oricum se face curat. De poimâine încolo putem reveni la viaţa de zi cu zi, produs gunoi moderat, aruncat chestii în mod moderat şi folosirea a cât mai multor pet-uri, mai ales de către cei care şi-au bifat încă un eveniment la ajenda personală.. Oare mai există viaţă după marea curăţenie? Ce-o să facă mai marii mişcării? Nu o să mai apară la TV, nu o să mai scrie frenetic pe bloguri, nu mai au ce fute, voluntarele nu mai pun botul la chestii post eveniment. Life is gonna suck. Doar dacă nu le vine ceva idee jenială.

P.S. Am vrut să cartografiez şi zona mea, presimt că mâine la prima oră vor fi nişte saci de moloz disponibili pentru voluntari.

Ce-am vrut să spun? Nimic! Doar că mi se pare toată treaba un mare fâs. Un fâs mort de la început prin simplul fapt că se desfăşoară într-un căcat de ţară unde mâine va fi mai rău şi poimâine de două ori mai rău. Ce poate rezolva mişcarea asta într-o singură zi? Împuşcă vreun dobitoc ce-şi goleşte gunoiul din maşină pe geam? Îi taie coaiele la unu care depozitează toţi sacii de moloz din renovare într-un şant? Îi sudează ochii la altu care merge la munte, se dă jos din maşină, lasă acolo 3 pet-uri, 7 doze de aluminiu, 2 conserve, 3 pungi de plastic, 3 caserole de plastic, 2 pachete de ţigări şi N alte mizerii? Nu. Se va schimba ceva în mentalitatea ghiolbanului? Nu. Nu sunt cei care participă la campanie aceeaşi oameni oripilaţi zilnic de semenii cercopiteci? Singura chestie ce-o rezolvă, le dă cercopitecilor câteva locuri proaspete de jegoşit.

Căcat! Mare căcat. Sorry…

One thought on “Let’s do mizerie Oradea!

  • September 27, 2010 at 8:52 PM
    Permalink

    mare dreptate ai, sunt de aceasi parere,un fis doar, daca nu schimbi mentalitatea tot deageaba. Ar trebui organizat ceva After…Let’s do … si asta zilnic.

Comments are closed.