Little Rose – Magazinul online ideal pentru copilul tau

Ai nevoie de haine noi pentru baietelul sau fetita ta, dar nu iti face o deosebita placere sa mergi la cumparaturi plus ca nu ai timp de pierdut prin diverse magazine? Comertul online s-a dezvoltat suficient incat gasesti tot ceea ce ai nevoie la un click distanta. Poti sta linistita in miez de noapte la calculator si sa frunzaresti ofertele magazinelor preferate si poti sa compari preturile articolelor pe care intentionezi sa le achizitionezi.

Exista si minore dezavantaje cand cumparam online mai ales cand e vorba de haine de copii sau incaltaminte – acela ca nu putem proba produsele inainte de a le cumpara. Insa, cand legea spune ca ai minim 14 zile in care sa returnezi produsul, problema inceteaza sa mai existe. Pe langa asta, toate magazinele au si un ghid de marimi care te ajuta sa alegi hainele potrivite.

Little Rose este un brand nou infiintat care comercializeaza haine si accesorii de calitate superioara alese cu cu grija si atentie din colectii unicat ale marcilor Condor, Tutete, Babidu, Baghera, Petitpraia, Gutti Baby si Mayoral.