Logica cre(s)tina

Se da videoclipul asta, cu titlul halucinant: FBI confirma existenta extraterestrilor – Extraterestrii au haine metalice si masoara 91 cm.

Si se frunzareste putin prin comentarii pana se ajunge la o bucata de logica imbatabila:

Biblia nu spune nimic de ei.dar exista posibilitatea ca satana sa se prefaca in asa ceva pentru a minti intreaga populatie a planetei ca defapt ei ar fi plantat viata aici el e dumnezeu si nu exista alt dumnezeu si ca Biblia e falsa.asta pana acum e doar o teorie sper sa ramana teorie .dar trebuie sa fim pregatiti.

nu trece mult si mai apare unul:

Sa imi spui si mie cand vezi vreun extraterestru, bine? Pana atunci nu mai crede in toate balivernele. Sf. Apostol Pavel îi numeste pe îngerii cei căzuţi duhurile răutăţii, care sunt în văzduhuri (Efeseni 6, 12), si pe căpetenia lor o numeste stăpânitorul puterii văzduhului (Efeseni 2, 2). Daca esti necredincios e problema ta. Cerceteaza mai intai, nu inghiti minciunile FBI, CIA, mass-media, Discovery etc. Suntem singuri!

si inca unul:

OZN-urile sunt demoni sau manifestari demonice! Nu credeti in toate bazaconiile cand vine vorba de porcarii din astea.

asta cred ca e troll, altfel nu-mi explic de ce poate respira pe gura:

Dar de ce nu poate fi singura planeta? Dar daca nu e planeta? Daca nu se invarte in jurul soarelui si este invers? Pamantul a fost creat inainte de ziua I a creatiei si soarele in a 4-a. Acest tip de comentarii dovedeste un atesim care se vrea stiintific) cras. Pamantul nu se roteste oameni buni. Sta pe loc! Nu eixtsa nicio dovada stiintifica care sa imi arate ca pamantul se roteste. Ia un pahar de apa si lasa-l pe o suprafata plana. Suprafata apei devine plana, se linisteste.Pentru ca nu mai exista rotatie.

One thought on “Logica cre(s)tina

  • June 9, 2015 at 11:59 AM
    Permalink

    Aia cu paharul e tare…. e evident e falsa teoria. Pamantul se invarte! Semnele sunt peste tot! Uita-te in jur .. e plin de ametiti, habar nu au incotro merg, pe ce planeta sunt (vezi vaxpopuli)… e clar! Nu ai nevoie de astronomie, NASA sau altceva sa iti demonstreze. :))

Comments are closed.