Mă declar fan Mălina Olinescu

Atâta de tare mi-a plăcut Mălina Olinescu! Nouă tuturor ne-a plăcut foarte tare. Mălina Olinescu a fost una din vocile de aur ale României. Ne-a reprezentat cu atâta dăruire şi pasiune şi alte calităţi nemaiîntânit de extraordinare la o multitudine de chestii din trecut de care ne aducem acum aminte cu drag pentru că sunt pe youtube. Şi ne place să ascultăm acum melodiile ei pe care ieri nu dădeam 2 bani pentru că nu auzisem de ele. Şi ce fire sensibilă era Mălina şi ce frumoasă era Mălina. Vezi poze cu cât de frumoasă era Mălina!!!

Să vă fută dracu’ de televiziuni şi tabloide de tot căcatu’ care jubilaţi de fiecare dată când crapă careva. E singurul moment în care renunţaţi la Bianca Drăguşanu şi Cruduţa şi alte piţi cu ugere catifelate şi o daţi pe memorialele durerii.

Când aţi difuzat ultima oară informaţii despre vreo piesă în care a jucat Dinică, despre vreunul din cele enşpe mii de premii pe care le-a luat ţiganul Răducanu sau vreun album nou de-al Mădălinei Manole? Da, exact, când au crăpat.

Măcar de data asta mai aduceţi în lumina reflectoarelor formaţia Compact, pentru că proaspăt zdrobita de asfalt Mălina se ardea cu clăparul lor acum 5 ani. Super ştire!

Are ceva că în poză e Ciuci nu un fostul coleg Stesco? Nee, că tot de Compact ţin.

 

Later edit: Filmul preferat al Mălinei Olinescu era Asfalt Tango

2 thoughts on “Mă declar fan Mălina Olinescu

 • December 13, 2011 at 6:45 PM
  Permalink

  Chiar daca nu agreez exprimarea, sunt 101% de-acord:
  “Să vă fută dracu’ de televiziuni şi tabloide de tot căcatu’ care jubilaţi de fiecare dată când crapă careva. E singurul moment în care renunţaţi la Bianca Drăguşanu şi Cruduţa şi alte piţi cu ugere catifelate şi o daţi pe memorialele durerii. Când aţi difuzat ultima oară informaţii despre vreo piesă în care a jucat Dinică, despre vreunul din cele enşpe mii de premii pe care le-a luat ţiganul Răducanu sau vreun album nou de-al Mădălinei Manole? Da, exact, când au crăpat.”

 • December 14, 2011 at 3:42 PM
  Permalink

  Exprimarea e în ton cu subiectul discuţiei. Cum televiziunile nu au mamă şi nu sunt declarate simpatizante ale unei zeităţi anume (exceptând Trinitas TV) nu pot să le urez nici de mamă nici de cele sfinte.

Comments are closed.