Mastercărdisme

Faci budincă de vanilie, o pui într-o găleată de maioneză de 3 litri și te pui pe-o bancă în mall să mănânci. Preferabil cu o lingură de supă. Sau un polonic.

Cauți undeva un lift aglomerat. Clădire de birouri, obiectiv turistic, lift de minim 8-10 oameni sau o telecabină. Tușești ușor și începi… Motivul pentru care ne-am adunat astăzi aici…

Mergi la cinema, biserică sau sală de lectură și mormăie. Discret, cu o mimă foarte serioasă, zâzâie și mormăie cu buzele închise până cineva sesizează. Când se uită spre tine te comporți absolut normal, te faci că te uiți după ce se uită și el. Când îți întoarce privirea, zâzâie pe un ton mai înalt și mai violent timp de 1-2 secunde.

Intri agitat într-o biserică duminica întrebând în ce an te afli. După ce primul om te ia în serios și-ți răspunde ieși afară urlând… Am reușit! Funcționează!

Ieși cu mașina prin locurile unde sa face jogging. Când ești suficient de aproape de un grup, începi să-i urmărești cu viteză redusă, în timp ce din mașină urlă Eye of the Tiger.

Te uzi pe mâini, mergi în spatele unei persoane și în timp ce mimezi ditamai strănutul, îl stropești pe respectivul cu stropii rămași pe mâini. Sfat din inimă – dacă știi un ipohondru, filmează faza.