Melcul de priză

O noutate pe piaţa fast-fudurilor este melcul de priză. Melcul de priză vine dotat cu un capacitator neuronal marca Protoss 2.43. Capacitatorul neuronal este alcătuit din 2 cuie ascuţiţe, numite Căile Drepte, care se fixează pe cortexul victimei utilizatorului precum şi echivalentul lor, Căile Mici, care vin fixate în melc. Astfel, melcul va detecta singur foamea în organismul dumneavoastră şi se va autodeclanşa, sărind singur în priză, pentru a preveni decesul prin inaniţie.

Noutatea constă în faptul că melcul se ataşează singur la o priză şi în cca. 1 minut se autoprăjeşte. Produsul rezultat e similar la gust cu cel al unui deţinut prăjit pe scaunul electric dar cu vagi arome de coriandru şi busuioc.

Melcul de priză se poate ataşa la orice priză programabilă mecanică max. 3500W 16A 220V pe dimensiunile (mm): 70 x 120 x 90 şi este certificat ROHS.

În concluzie…

De ce a murit melcul?

S-a uitat în priză…

5 Responses

 1. aNDRIIpOPA says:

  Ma gandesc ca asta este o diversitate obtinuta prin inginerie genetica electro-magnetica.

 2. N-am cuvinte … Ce revelație!!! Atâția ani am încercat să deslușesc enigma morții melcului și vii tu să mă luminezi. Îți mulțumesc, preafantomatică trotinetă.

 3. Trotinetus says:

  Io l-am inventat! Io singur! Bancul apartine altcuiva…

 4. Trotinetus says:

  Totul a pornit de la zarirea unui melc codobelc in copilarie. Tineam un corn intr-o mana si un melc in cealalta. Si copil precoc fiind, am incurcat mainile. De atunci astept ziua in care tehnologia imi va permite sa-i platesc cu aceeasi moneda.

 5. aNDRIIpOPA says:

  Adica sa descurci mainile?