Mindfuckraped

Băi deci mă întâlnesc azi cu ceva fufă la care îi reparam mai demult calculatorul. Genul de femeie la care îi reparam un 486 aproape săptămânal și eram atât de bine plătit că ar fi putut într-o lună – două să-și ia altul mai nou. De fiecare dată eram așteptat cu țigări, suc, ocazional chiar și câte o bere. Ceva pocăită, trecută acum de 40 de ani, încă nemăritată (cred). Și da, mă aștepta cu un pachet de țigări și ocazional cu câte o bere.

Băi și mă ia asta la întrebări – că am divorțat? Zic nu, de ce, dau ceva indicii? Dar copil mai ai? Băi, de unde pizda mă-tii știi de copil și de ce n-aș mai avea?! Dar ai tăi ce mai fac? Cu taică-tu tot vorbeam la telefon parcă. Da, cu el vorbeai, te injura că-l deranjai în cele mai proaste momente și cu cele mai idioate întrebări, gen – Ce face Dan la Vadul Crișului și când vine înapoi? sau Oare cât costă o placă video și ce e aia?

Și continuă – dar mai faci calculatoare? N-am făcut calculatoare, le reparam. Dar mai repari? Nu! Și ce faci? Bine fac, mă grăbesc undeva. Deja dădeam s-o iau dracului din loc, discuția dura de 3-4 minute și chiar nu aveam niciun chef să stau la palavre goale. Mă mai întreabă vreo 2 chestii care le-am uitat instant, după care vine lovitura de grație…

Auzi, dar pe tine cum te cheamă?

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

One thought on “Mindfuckraped

  • June 13, 2012 at 11:52 PM
    Permalink

    Troll mode activated – religious style !

Comments are closed.