Monica Columbeanu la ExpoMariage Oradea

Expomariage Oradea a adus primăvara în sufletele mirilor!

Revista Mireasa, organizatoare a celei mai mari și importante expoziții dedicate nunții, Expomariage, a adus orădenilor, în 5-7 martie, frumusețea și gingășia acestui moment important din viață, prezentându-le produse și servicii de cea mai bună calitate.

Rasfățati și de prezența topmodelului Monica Columbeanu, orădenii s-au bucurat de fastuoase parade ale rochiilor de mireasă, demonstrații de hair și make-up style realizate de profesioniști de prima mână și au putut dialoga direct cu cei care oferă servicii pentru nuntă la nivel internațional. Cei mai privilegiați au fost, evident, mirii acestui an, care și-au putut alege servicii pentru nunta care îi așteaptă și s-au putut sfătui cu specialiști în domeniu.

Mașinile luxoase, fascinantele focuri de artificii, delicioasele oferte de torturi pentru nuntă, rochiile de mireasă și costumele de mire ale celor mai renumite case de modă, minunate aranjamente florale, au fost doar unele din punctele fierbinți ale acestui event de marcă. Pentru că, în fiecare an, revista Mireasa a obișnuit vizitatorii expozițiilor pe care le organizează pe tot cuprinsul țării, să dezvăluie cele mai noi trenduri din domeniu, fiind considerat reper atât pentru viitorii miri cât și pentru firmele care sunt prezente în standuri.

Găzduită într-o nouă locație, mai spațioasa și mai generoasă, Sala Sporturilor „Antonio Alexe” din Oradea, expoziția din 5-7 martie  s-a bucurat de un larg interes din partea publicului dornic de frumos și a reunit peste 85 de firme de renume din domeniul nunților, atât din România cât și de afară. Numărul vizitatorilor a fost impresionant, peste 6.000. Astfel, s-a doborât vechiul record, din 2007, când 5.500 de vizitatori au trecut pragul expoziției. Celor ce se vor căsători anul acesta „Casă de piatră, fericire și multă sănătate!”

Următoarea oprire a Expomariage 2010 va fi în weekendul ce vine, la Iași, pentru cea de-a patra ediție, organizată la Centrul expozițional și de conferințe Providența. Dacă sunteți viitori miri sau doar interesați de frumusețea dusă până la perfecțiune, nu ratați Expomariage organizată de revista Mireasa care, de peste 10 ani are un cuvânt important de spus în delicatul domeniu al nunților.

monica_columbeanu

3 thoughts on “Monica Columbeanu la ExpoMariage Oradea

 • March 8, 2010 at 11:33 PM
  Permalink

  Felicitari organizatorilor si multa bafta cu evenimentele viitoare!

 • March 8, 2010 at 11:37 PM
  Permalink

  Miri si mirese imbracati din cap … pana in picioare! Invitatii, rochii, costume, coafuri, make-up, decoratiuni, aranjamente florale, torturi si prajituri, ba chiar muzicanti, lumini, sonorizari, cascade de ciocolata, bijuterii, de toate ati putut gasi. Ce a lipsit: incaltarile! Ati mai vazut undeva mirese desculte !?

 • March 9, 2010 at 4:11 PM
  Permalink

  Mirese desculte am vazut si pe podium. E un nou trend. Am avut si o colega care si-a facut nunta desculta, asa ca spun din surse sigure…

Comments are closed.