Munca are prioritate

Toate drepturile omului sunt importante si pentru a le dobandi, inaintasii nostri au dus o lupta fara precedent, dar dintre toate, trei sunt cu adevarat sfinte: dreaptul la viata, dreptul la ingrijire decenta cand se imbolnaveste sau imbatraneste si dreptul la munca.

De ce este asa de important dreptul la munca? Iata lista motivelor principale:
-fiind folositor, imaginea de sine se imbunatateste simtitor. Munca scapa omul de melancolie si depresie.
-prin roadele muncii sale omul se poate intretine. Este dreptul sau sa lucreze ca sa poata trai. Pentru multi statutul de asistat social este umilitor.
-serviciul este prilej de socializare. Omul nu poate trai singur.

Si platforma Infomunca acorda intaietate muncii, asa se explica informarea permanenta a utilizatorilor cu privire la anunturi cu joburi in Cluj.
Afisarea gratuita a peste 300 de posturi bine platite, actualizatea zilnica a datelor, consilierea candidatilor, dar si medierea intre angajator si candidat inseamna respectarea cu sfintenie a acestui drept.

Un alt demers il reprezinta prezentarea unui model de CV in pas cu cerintele actuale ale angajatorului.

Pe site, oamenii dornici sa munceasca fizic pentru un salariu mare gasesc posturi de zidari si de manipulanti marfa depozit. Cosntructorii din alte localitati sunt cazati gratuit. De asemenea pentru stimularea celor care lucreaza in acest domeniu greu, angajatorul ofera si o masa gratuita. Celor carora le place sa conduca sau sa administreze le stau la dispozitie posturi de diriginte de santier sau inspector si administrator pensiune.

La sectiunea locuri de munca fiecare va gasi un loc de munca menit sa-i puna in valoare abilitatile si pregatirea.

Activitatile fizice si intelectuale ne tin in viata si ne intretin viata. Fara un serviciu, omul se plictiseste, se simte inutil si are timp sa-si faca ganduri negre.
Munca urmata de roadele ei este un act de dreptate si toti oamenii au dreptul la ea, fara restrictii.