Necroloage

Din ciclul “Io dau primu’ ştirea“, azi avem următoarele ştiri fulgerător de adevărate.

Ion Iliescu a decedat azi în jurul orei 14 la spitalul din Băneasa sau la domiciliul său din strada Chiropterei nr. 10. Este posibil totuşi ca aparatele care susţin bunicuţa în viaţă să nu fie deconectate. Deoarece nu s-a putut lua contactul cu mama sa, doamna Milica Iliescu, fostul şef de stat este considerat mort până la proba contrarie.

Dan Diaconescu va deceda cândva în decursul zilei de mâine (insert dată reală aici), anunță un site de produse de înfrumuseţare. Președintele Partidului Poporului afirmă că nu are nici o cunoştinţă despre acest fapt, dar a înaintat draftul de emisiune post deces producătorului său. Rating-ul 0TV-ului se prevede a sparge bariera sonică a televiziunilor de pretutindeni.

Îndrăgitul actor-producător-regizor-figurant-senator Sergiu Nicolaescu, cunoscut pentru rolul zidului şi al câinelui vagabond din filmul cu acelaşi nume, a decedat tot azi la aceeaşi oră. Martorii afirmă că frânghia cu care octogenarul făcea bungee jumping de la etajul 10 al blocului unde locuieşte, e posibil să nu se fi rupt. Până la confirmarea supoziţiilor prost fondate, oricum se poate considera ca şi mort.

Actorul argentinian Vasili Mladici va deceda mâine la ora 15:30 în urma unui atac terorist. Nu se ştiu date suplimentare, aşteptăm comunicatul oficial al reţelei mafioate.

Şi în finalul rubricii de necroloage de prost gust închei cu o ştire cât se poate de îmbucurătoare.

Conform cercetărilor efectuate în ultimele 2 săptămâni de către specialiştii de la Institutul de Morţi Falsificate (IMF), s-a constatat că Mădălina Manole trăieşte! Studiile efectuate pe flaconul de Furadan au scos la iveală că data expirării soluţiei a fost intenţionat modificată pentru a nu se observa că este expirată şi evident nu poate avea efect.

P.S. Acest necrolog nu are nici un fel de legătură cu faptul că Adrian Păunescu probabil a murit preventiv.

One thought on “Necroloage

  • November 6, 2010 at 10:34 AM
    Permalink

    si lista poate continua…

Comments are closed.