Nu mă duc la Referendum

Pentru că mi se pare cea mai potrivită cale să protestez față de mizeriile ce se întâmplă în jegul ăsta de țară. Că am ajuns un jeg de țară. Cel puțin așa crede jumătate de Europa. Cealaltă jumătate era convinsă demult.

Pentru că până acum m-am dus la vot, dar prostimea a ales să stea acasă, pe colțar, cu semințe și bere la PET să vadă ce au votat alții în locul lor.

Pentru că instabilitatea politică duce la N alte instabilități. Și niciuna din ele nu duce la creștere economică.

Pentru că Băsescu e un gunoi de om dar să nu uităm că e nevoie de așa ceva să fii politician în Rromânica. Să-l demiți după ce l-ai votat de 2 ori la rând mi se pare nedemn de un om cu măcar 4 clase.

Pentru că Ponta e și mai gunoi și mai pervers decât chiorul. De Crin nici nu mai vorbesc. E un pion de tot rahatul la care îi dai drumul la întrerupător și vorbește. Despre ce…nici el nu știe.

Pentru că nu poți să iei constituția unei țări și să te ștergi cu ea la cur. Noi am votat-o, noi o și schimbăm dacă vrem! Doar în teorie, că în practică o schimbă fiecare după cum i se scoală dimineața.

Pentru că am un căcat de rată în euro și înjur printre dinți în fiecare zi când văd cu ce încredere ne este privită moneda națională. Nu zic nimic de gloata cu rate în franci elvețieni. Granițele sunt deschise (încă) iar dacă nu ți-au rămas bani de benzină, mergi pe jos până la magazinul de funii și ia o funie. Nu uita să treci pe la magazinul de săpunuri.

Pentru că admiterea în spațiul Schengen (aia pe care a futut-o USL-ul cu brio) ne-ar fi ajutat. Evident că nu e vina lor, demiterea unui președinte cu încălcarea consituției pe motiv că e urât și că nu le dă jucării e o practică apreciată și practicată de toate țările civilizate. Țările membre Schengen abia așteptau să aibă un precedent în curte.

Pentru că oricât l-am fi înjurat pe Boc, mai auzeai ceva de încercările de a restabiliza economia, de a menține cursul euro la un nivel acceptabil, de a atrage fonduri, investitori sau măcar împrumuturi. De când au venit plagiatorii și somnolenții la putere auzi doar un unanim Muie Băsescu! Ok, sunt de acord, muie Băsescu! Dar hai să trecem peste copilărisme și să facem ceva cu țara asta până mai sunt locuitori în ea.

9 thoughts on “Nu mă duc la Referendum

 • July 21, 2012 at 3:23 PM
  Permalink

  :) suntem una din cele trei tari europene care avem prag electoral la referendum. Toate celelalte tari europene nu au prag electoral pt referendum! Referendumul asta nu face altceva decat sa acorde putere de vot si celor care aleg sa stea acasa. Cei care vor sta acasa…. practic il sustin pe “chioru” si asta nu mi se pare ok. Ar fi normal ca majoritatea care iese la vot (oricat ar fi aceea.. si nu din 51% din cei cu drept de vot….) sa decida.
  Pe cei care stau acasa inseamna ca nu ii intereseaza nimic, nici cine ii conduce, nici cum ii conduce, nici daca au serviciu, nici ca au credide in euro sau in franci elvetieni si atunci merita sa decidem pentru ei, noi, ceilalti, care nu alegem sa protestam stand acasa si prefacandu-ne astfel ca suntem impotriva intregii clase politice, cand de fapt, stand acasa, nu faci altceva decat sa-i acorzi credit in continuare “chiorului”.

 • July 23, 2012 at 2:51 PM
  Permalink

  Îi acord credit chiorului. Aia și era ideea mea dacă te-ai fi obosit să citești ce am scris. Dar ca un postac prostănac uselist știi doar să strigi – Muie Chioru!

  Muie Ponta măh! Să fie clar. Și o călduroasă muie și domnului Antonescu. La pachet, pe când se trezește.

 • July 23, 2012 at 4:07 PM
  Permalink

  da ce auzeai bă de la boc?…că se taie salariile cu 25%…mai bine tăcea dracului din gura aia de piticanie..

 • July 25, 2012 at 9:46 AM
  Permalink

  Tăierea salariilor e o măsură. Disperată ce-i drept, dar necesară și aprobată de FMI. Ceva trebuia făcut. Ăștia doi puțoi ce-au făcut până acum? Au plimbat autocare bline de moldoveni pe la mitingurile din țară să strige Muie Băse și au nenorocit leul.

 • July 25, 2012 at 11:55 AM
  Permalink

  deci daca ramane chioru o sa fie stabilitate politica, asta-i buna.
  Basescu e un gunoi de om dar e nevoie de asa ceva… un gunoi de om nu poate avea sub el decat un gunoi de oameni, care conduc un gunoi de stat. Deci asta e ok..

  .. si legat de rata euro parca vad ca referendumul nu se valideaza, chioru ramane si euro scade. Si toata lumea o sa se inchine la chior ca a stabilizat euro. De parca n-a crescut si din cauza ca a latrat peste tot cu tot aparatul lui de propaganda ca e lovitura de stat..

 • July 26, 2012 at 7:44 PM
  Permalink

  Hai să-ți servesc argumentul suprem al USL, ok? Ești prost, băh! Și probabil și urât. Aparat de propagandă, lovitură de stat, gunoaie de oameni – asta e descrierea perfectă a USL-ului din ultima lună.

 • July 29, 2012 at 4:52 PM
  Permalink

  Adresa mea de mail este [email protected] și am coeficientul de inteligență a unei buburuze. Dacă mă cunoaște cineva, îl rog din suflet să mă calce pe gât când mă vede pe stradă. Mulțumesc anticipat! XO XO XO

 • July 30, 2012 at 11:00 AM
  Permalink

  Adresa mea de mail este [email protected] și sunt mai proastă ca un borcan de zacuscă.
  Comentariul meu a fost modificat tocmai din acest motiv.

 • July 31, 2012 at 11:37 AM
  Permalink

  Aviz amatorilor de injurii de orice fel – mă întorc în timp și o dau pe mama voastră la montă unui bivol. Astfel, contribui la diminuarea involuției pe care o cauzați rasei umane cu fiecare oră în care respirați.

Comments are closed.