O experienta de neuitat

Cum am descoperit frigiderul defect, cum m-a cuprins ingrijorarea. Ma aflam in perioada aceea nefasta in care si banii pe care ii ai de primit iti vin cu o luna intarziere si parca era un facut: toate mi se stricau. Mai intai mi s-a stricat fermoarul la geaca groasa, apoi televizorul, mobilul si acum…frigiderul! Era mai mult decat pot duce.

Tocmai venisem de la tara, iar mama si soacra mea imi dadusera pui de casa pentru copii si oua proaspete. Aveam acolo alimente de milioane, sanatoase 100% pentru copii.
M-am plans la serviciu, iar cineva mi-a scris pe o bucata de hartie numarul de telefon al unui frigotehnist.

Am indraznit sa sun la ora 18, cand am ajuns acasa de la serviciu (fac si naveta si cumparaturi la sfarsit de program). Mi-am facut o voce de om necajit, sa-i starnesc mila si sa obtin o programare urgenta.

Dupa ce mi-a cerut adresa si mi-a spus ca in 30 de minute ajunge la mine sa se ocupe de frigider, am crezut ca rade de mine sau acesta este solutia lui de a ma expedia. La ora stabilita a sunat la usa. El lucra la ora 18,30, iar mie nu mi-a venit sa cred, desi vorbeam cu el, in timp ce se ocupa serios de diagnoza frigiderului meu.

Am crezut ca vine, constata si pleaca, revine a doua si a treia zi, iar alimentele mele ajung in tomberon, dar dupa 10 minute de analiza minutioasa, mi-a spus exact ce are frigiderul, ce piese necesita inlocuire si cat ma costa tot. Pretul era rezonabil cu cei 30 de lei perceputi pentru deplasarea la domiciliu meu.

Curat, atent, bun cunoscator al meseriei sale, frigotehnistul mi-a lasat una dintre acele amintiri de aur, pe care nu o poti uita toata viata, fiindca initial nu ai avut mari asteptari de la ea.
Discutand mai mult cu el am aflat ca toata echipa incepe lucrul la ora 9 si termina munca la 24 si se lucreaza si sambata si duminica, fiindca stiu cat de important este frigiderul pentru o familie, un restaurant, un supermarket sau o cofetarie. Ei respecta banii clientilor, de aceea se prezinta cand este nevoie de ei la adresa indicata si se apuca de lucru.
La sfarsit, cand frigiderul functiona ca nou, pretul comunicat la inceput nu s-a modificat, frigotehnistul m-a chemat sa iau in primire manopera, apoi ne-am despartit ca doi prieteni.
Nu am cum sa nu il consider prieten, pe cel care a venit seara sa imi repare frigiderul si sa salveze mancarea sanatoasa a copiilor.

Am multumit de mai multe ori pentru numarul acela de telefon dat pe o bucata de hartie si acum le-am descoperit si site-ul oficial, pe care intru regulat, in amintirea reparatiei de calitate pe care mi-a facut-o frigotehnistul harnic si priceput.

Iata datele de contact ale celui mai harnic si priceput frigotehnist 0763.658.041 sau 0766.252.316 sau la adresa de mail [email protected]
Ti s-a stricat frigiderul? Nu pierde timpul, nu te ingrijora si nu te lamenta! Foloseste datele de contact pe care ti le-am dat si vei fi multumit!