O masina inchiriata pentru formatia ce canta la nunti

Vi s-a implinit primul vis. Aveti deja repertoriu, instrumente, aparatura necesara si vin si invitatiile la nunti si evenimente. Muzica este viata voastra, prin urmare din asta veti trai.

Ati invatat repede ca nu trebuie sa refuzati nimic: botez, majorat, nunta, petreceri de Revelion, diferite aniversari sau zilele unui oras sau ale unei comune si festivaluri. Cu cat mergeti mai des si va prezentati la inaltime, cu atat vor curge contractele.

Stiu ce va macina in acest moment si pentru cei ca voi scriu articolul. Toti ce patru membrii ai formatiei aveti permis de conducere, dar va lipseste masina voastra, iar metodele la care recurgeti nu sunt deloc avantajoase. De multe ori platiti un sofer care sa va duca unde aveti nevoie si depindeti de toanele lui. Ca sa va taxeze mai mult, se face ca se supara si ca pleaca lasandu-va acolo cu instrumente si bagaje cu tot.
In plus se intampla sa nu fie punctual, iar voi intarziati si pareti neseriosi fata de clienti.

Ia ganditi-va voi bine sa deveniti clientii fideli ai celei mai serioase firme de inchirieri auto Bucuresti! In primul rand ca voi ati hotari ora plecarii si ora sosirii, popasurile de pe traseu, cand muriti de oboseala la terminarea evenimentului si aveti nevoie de o cafea. In al doilea rand ca ati alege o masina incapatoare in care sa va puneti in ordine: tobele, saxofonul, orga, microfonul si costumele pe umerase sa nu mai fiti nevoiti sa le calcati acolo sau sa le imbracati si pe drum!

Cu masini de inchiriat Bucuresti puteti sa mergeti oriunde: la marginea tarii, dar si dincolo de hotarele ei, daca aveti acordul firmei. Stiu ca daca v-ati permite, nu ati rata niciun festival international de folclor, iar acum puteti ajunge.
Lasati prejudecatile , fiindca inchirierea unei masini nu costa mai mult ca un taxi sau cat ii dati unui posesor de autoturism sa va transporte si sa va astepte acolo toata noaptea.

Daca nu are taxele sau verificarile in regula si plateste amenda din vina lui, la voi se uita urat si va strica atmosfera. De la Rent a Car Otopeni luati masini verificate tehnic, curate si in stare perfecta de functionare, cu toate taxele platite la timp. Va garantez ca eventualele amenzi vor fi strict pe erori de conducere. Garantia masinii se solicita doar la prima inchiriere, dar cand partenerii vostri de transport va vor cunoaste, veti deveni prieteni buni si:
-va vor oferi reduceri masive de preturi
-sisteaza garantia.
Ganditi-va ca in acest timp, puteti economisi banii dati pe taxi sau soferului angajat sa va duca si sa va aduca, iar peste un an, doi, veti avea masina voastra.
Acesta ar fi al doilea vis mare care vi s-ar implini, dar va sfatuiesc sa fiti intelepti! Pastrati legatura cu cei de la firma de inchirieri, caci ei au o flota bine pusa la punct, in timp ce voi veti avea o masina, iar fierul se strica, dupa cum bine stiti.