O noua aplicatie de mobil: ProtesTard

ProtesTard va sti urmatoarele:

* Lista actualizata a protestelor din tara astfel incat sa poti participa la cel mai apropiat in cel mai scurt timp precum si detalii despre proteste si protestatari: Locatie GPS, plata pe participare, numar participanti, cantecele si slogane, numar de bocanci in plex de la jandarmi, pancarte necesare si mesaje idioate, obligatia purtarii unui fularel sau a echipamentului de protectie contra abuzurilor jandarmeriei, Nurofen, ghips, carje.

* Genereaza o lista de petitii online cu care sa stresezi prietenii, lista bazata pe ultimele proteste. Bazat pe injuraturile primite inapoi, ai acces la o baza de date de amenintari pentru cei care nu sunt cu voi deci sunt impotriva voastra.

* Aplicatia iti poate genera, pe baza horoscopului, o lista de idei cu care sa declansezi chiar tu un protest. Ex: Oscilatia intre mistere si certitudini, eroare si adevar, individualism si daruire catre ceilalti te provoaca sa protestezi contra exploatarilor de argila din judetul Valcea. Comunicarea autentica cu oamenii din cercul tau de influenta, in special cu ofiterul tau de eliberare conditionata, devine un imperativ al implinirii personale care plaseaza oprirea ologirii suporterilor violenti de la meciurile de fotbal din Liga 1 mai presus de iubire si ratiune.

* Bonus: idei de flashmob. Flashmob protest minerit, flashmob protest placute bilingve, flashmob mancare incalzita la microunde, flashmob protest taxe si impozite etc.

* Bonus 2: aplicatia transforma la intervale aleatoare ecranul telefonului intr-o oglinda falsa in care se oglindeste un cap de porc.

idiots

P.S. Cand imi trimiteti petitii si alte mizerii fara nicio insemnatate, sau incercati sa-mi faceti morala prin exemple, faceti bine sa puneti melodia corecta, altfel sare dracu’ discu’. Sa repetam impreuna: la exploatarea aurului merge melodia cu otrava iar la exploatarea gazelor merge piesa cu cutremurele.

Nu le mai incurcati!