O solutie pentru evitarea imbolnavirilor la munca

In ultima vreme se vorbeste tot mai mult despre boli profesionale la locul de munca si accidentari la locul de munca. Toxicitatea si stresul in care isi desfasoara activitatea multe persoane le produc imbolnaviri grave. Multi salariati, dupa ce ca lucreaza la negru (fara forme legale) sunt tinuti si in conditii improprii. Zilierii muncesc din greu in soarele puternic vara si fac insolatii grave sau descopera boli de piele la catva timp dupa ce au incetat activitatea fiindca nu au folosit ochelari de protectie, crema de protectie si nu s-au hidratat corespunzator.

Cei care lucreaza la temperaturi scazute si pe ploaie, vant si ger se trezesc cu afectiuni pulmonare. Ti se poate intampla si tie asta, daca:
-lucrezi intr-un birou neincalzit sau in care se da caldura cu portia, din spirit de economie
-serviciul tau este intr-o piata foarte mare, prevazuta cu acoperis, dar care nu este incalzita iarna
-intrarea in magazin se face direct din strada, iar valul de frig te izbeste in fata de cate ori cumparatorii deschid usa.

Exemplele pot continua cu bolile profesionale. De pilda profesorii se trezesc cu afectiuni respiratorii si ale aparatului fonator de la praful de creta si de la vorbitul mult si tare (uneori se impune sa vorbeasca tare, mai ales cand nu este liniste in clasa).
Dincolo de beneficiile materiale, care trebuie sa spunem deschis ca ne imping sa ne angajam, sa ne gandim prioritar la locurile de munca in care avem asigurate sanatatea si securitatea. Poti sa ai un salariu urias, daca vei capata o boala profesionala in timpul activitatii, nu te vei putea bucura de el.
Pentru acest aspect esential, va recomand sa dati curs anuntului referitor la angajari Money Studio Videochat fiindca veti incheia activitatea, cand va veni timpul, tinere, frumoase, bogate si cel mai important SANATOASE!
Iata o sinteza a avantajelor acestui job, care va mentine sanatatea 100%:
-stresul este complet eliminat si de la serviciu si cel legat de problemele financiare. La serviciu fiecare model este interesat sa aduca incasari cat mai mari, sa ii creasca salariul si sa obtina premiile mari puse in joc la concursul anual. In studio stai fata in fata cu clientul prin intermediul camerei de luat vederi. Nimeni nu te streseaza.
-aici nu trebuie sa stai in soare sau in frig, nu te ninge, nu te ploua. Camerele sunt curate, incalzite iarna si dotate cu aer conditionat vara, plus confortul sporit te fac sa te simti mereu de la foarte bine in sus.
-nu lucrezi cu mai multi/multe colege in birou, deci se exclude sa iei vreo boala/microb de la ei sau de la ele.
-nu inhalezi toxicitati si nu esti expusa la radiatii, acestea sunt adevarate binecuvantari, la care nu te gandesti, cand iti alegi un loc de munca. In momentul in care te confrunti cu ele este deja prea tarziu.
La toate aceste avantaje se adauga si cele materiale: salariu mare, posibilitatea achizitionarii unui apartament in zona dorita, o masina in leasing, excursii in starinatate.
Am insistat asupra jobului vazut ca o modalitate sigura de pastrare a sanatatii, fiindca sanatatea este cel mai pretios bun al omului.