Oferte speciale la limitatoare de viteza performante

Printre elementele de siguranta rutiera, se numara si dispozitivele speciale cunoscute sub denumirea de limitatoare de viteza.

Un limitator viteza reprezinta un dispozitiv electronic ori mecanic fabricat in scopul limitarii turatiei si vitezei in momenul functionarii unui autovehicul.

Limitele de viteza acceptate sunt stabilite de reglementarile in vigoare, conforme legislatiei Uniunii Europene. Cum functioneaza: motorul masinii, permanent conectat la sistemul de injectie, este controlat de un bloc electronic de comanda, caruia ii sunt trimise semnale modulate de la tahograf sau de la bord, in functie de dotarile cu care este prevazut vehiculul respectiv.
Prin folosirea unui limitator de viteza, orice conducator auto poate obtine multiple avantaje. In continuare, haideti sa vedem care sunt acestea:

  • Reduce viteza maxima, facilitand economisirea de carburant;
  • Ajuta la prevenirea uzurii si la evitarea costurilor de intretinere
  • Ofera o siguranta sporita
  • Necesita un stoc scazut pentru piese de schimb
  • Masurile de intretinere se realizeaza in mod facil
  • Faciliteaza o manevrabilitate excelenta.

Societatea privata, SC FOMCO PRODIMPEX SRL, este specializata in oferirea de solutii in domeniul tahografelor, a sistemelor pentru masurarea combustibilului, pentru managementul vehiculelor care se ocupa de transporturi de persoane sau marfuri etc. Daca sunteti interesati de un aparat pentru limitarea vitezei, noi va recomandam sa apelati cu incredere la produsele din catalogul nostru on-line sau din magazinele noastre, alegand limitatoare marca Romatic, Elson sau limitatoare Sturdy.