Ooops, iu comitidit ăghen

Zilele trecute, o femeie de 42 de ani din Iasi a vrut sa isi puna capat zilelor. Aceasta si-a pus streangul de gat pe fondul unei depresii puternice….Politistii fac in continuare cercetari pentru a afla cauzele care au dus la gestul extreme al femeii.

Da, e finalul aceluiaşi articol, intitulat Faptă suicidiară nuş unde.

Şi care orice site serios care se respectă şi nu ratează nici o ştire de maxim intereş paşcanian, pe lângă moartea cântăreţei cu nume predestinat, hă hă hă, tratează şi subiectul celui mai mare câine din lume care:

George, un caine din rasa Marele Danez, cantareste 114kg, are 1.21m inaltime pana la umeri si 2,13m lungime…..George a ajuns însa la 117kg si a fost înscris în Cartea Recordurilor, devenind cel mai înalt caine care a trait vreodata în lume.

Din cauza greutăţii sale fenomenale de 114 kg, câinele are 117 kilograme şi a intrat în cartea recordurilor având o înalţime mare. A dracului traduceri care dau cu virgulă!

Şi cea mai tare şi mai tare recomandare pentru femei vine probabil de la o feministă convinsă şi sună cam aşa:

Pozitii ca doggy style, femeia deasupra cu spatele la el si “lingiruta” opresc respiratia de dimineata sa taie atmosfera.

Dragi femei, pentru a vă simţi împlinite, satisfăcute şi cu mândria neatinsă, staţi capră în fiecare dimineaţă. Cică face minuni la self esteem!

Atât, pentru, azi, din, Paşcani.

 

 

 

3 thoughts on “Ooops, iu comitidit ăghen

 • July 26, 2011 at 1:44 PM
  Permalink

  Io as sta capra in fiecare dimineata, dar nu-mi miroase respiratia. Ce e de facut?

 • July 28, 2011 at 2:32 PM
  Permalink

  Alo, domnu cu trotineta, cine vă credeţi de îndrăzniţi să ironizaţi stimabilii jurnalişti? Este şi ei nişte suflete! :)

 • July 28, 2011 at 3:58 PM
  Permalink

  Domnu cu Trotineta (în veci pomenirea şi slava sa, amin!) se crede unul din oamenile a cărui inteligenţă se simte jignită dă calitatea ştirilor dă pă net.

Comments are closed.