Parchetele care inlocuiesc caloriferele sau centralele si covoarele scumpe

In prezent totul este gandit si facut sa indeplineasca mai multe functii si sa sporeasca 100% confortul omului. Pana sa intru in magazinul online Kormos parchet imi imaginam ca toate parchetele sunt la fel: gandite ca omul sa nu calce direct pe ciment, facute din lemn masiv sau din inlocuitori, sa arate cat de cat decent, sa nu iti fie urat, cand se aduna covoarele sa fie batute si curatate.
Viziunea mea despre universul parchetelor a fost schimbata de cel mai bun si original magazin de profil din tara, de catre Kormos-parchet.ro.

Aici am gasit parchetul care inlocuieste centrala si covoarele, chiar si usa capitonata. Parchetul dublu statificat este compatibil cu caldura incorporata in pardoseala si reprezinta cel mai eficient izolant pentru casa: atat termic, cat si fonic. Cele doua straturi de esenta lemnoasa: mesteacanul si stejarul alcatuiesc impreuna aliajul de aur impotriva umiditatii, diferentelor de temperatura si zgomotelor.

Ca aspect, arata destul de bine sa inlocuiasca si covorul, mai ales pentru iubitorii de confort dublat de simplitate. Covoarele, la randul lor nu au numai rol decorativ in locuinte, ci si antialunecare. In afara faptului ca impiedica derapajul pe suprafetele netede si lucioase ale parchetului laminat sa gresiei, covoarele asigura si caldura la picioare, acolo unde pardoseala emana frig.
Site-ul magazinului m-a transformat dintr-o ignoranta in cunoscatoare prin informatiile complete, utile si bine structurate gasite aici.
Asa am renuntat la prejudecata ca parchetul dublu stratificat este inferior celui din lemn masiv de stejar, fiindca ambele sunt la fel de competitive in a asigura si frumusetea locuintelor si confortul acestora, a se achita cu brio de roluri multiple: si de pardoseala si de centrala electrica si de termopane sau usi capitonate, dar si de covoare scumpe in care ti se ingroapa talpile.
Tot aici mi-am dat seama ca parchetul din lemn masiv de stejar si cel dublu stratificat tin o viata si nu au nevoie de inlocuire, daca sunt foarte bine intretinute.

Gospodarul care isi comanda marfa de aici se imbogateste de nenumarate ori, fiindca:
-i se ofera un pret personalizat
-marfa este livrata la domiciliu, la adresa indicata de catre el
-parchetul este insotit de un ghid de montare si de schite care sa il ajute
-va avea garantat una dintre cele mai bune pardoseli din tara, iar daca va dori una originala, cum numai in palate si castele poti vedea.
Am lasat la urma parchetul cu design special care mi-a cucerit inima. Cum este tapetul din matase cu fir de argint pe peretii unei case, asa este el pentru pardoseala. Ii da un aer nobil, o invaluie intr-o atmosfera feerica.
Acesta este produsul care inlocuieste covoarele persane prin jocul de linii si de culori, prin modelele cu figuri geometrice sau cele florale pe care le asaza la picioare.
Da, exista produse catre ne transforma casele in opere de arta: paturi rotunde imbracate in piele naturala de diferite culori, lenjerii de pat din bumbac satinat 3 d si cuverturi care parca ar fi tablouri intinse pe pat, tapetul cu fir de aur sau de argint si parchetul care iti taie rasuflarea.