Pentru orice nevoie energetica foloseste baterii alcaline

Bateriile au devenit accesorii de nelipsit din orice casa. Aceste obiecte micute ne ajuta in feluri in care nici nu ne dam seama. La fel ca multe din obiectele care ne usureaza viata, si bateriile trec neobservate, pana cand se termina. Le folosim peste tot, in lucruri minore, dar care conteaza, si nu ne dam seama de asta, ironic, doar dupa ce nu le mai avem. Cat de comod e sa pornesti televizorul din pat folosind telecomanda? Ai mai putea face asta fara o baterie? O mare parte din confortul nostru, confort pe care il luam deseori de-a gata, vine din utilitatea obiectelor de genul acesta. Cele mai bune baterii sunt cele de tip alcalin, acestea au o viata mai lunga si o incarcatura energetica mai mare. Pentru o gama larga de baterii alcaline viziteaza E-acumulatori.ro!

Bateriile alcaline sunt un tip de baterii ce depind de reactia dintre zinc si dioxidul de mangan. Numele de baterie alcalina vine de la electrolitul alcalin de hidroxid de potasiu pe care il regasim in acest tip de baterii. Bateriile cu electroliti alcalini, spre deosebire de cele cu acizi, au fost dezvoltate pentru prima oara in 1899 de catre omul de stiinta Waldemar Jungner, si de catre inventatorul american Thomas Edison in 1901. Aceste tipuri de baterii permit si crearea unor celule de specialitate ce pot fi incarcate, adica baterii alcaline reincarcabile. Comparandu-le cu bateriile pe baza de zinc, cele alcaline au o densitate energetica mai mare si o viata mai lunga, cu acelasi voltaj.
.
Cat de deranjant e cand se termina la un aparat din casa ta. Ceasul de pe perete nu mai arata ora exacta si intarzii la o intalnire din cauza aceasta. Detectorul de fum ramane fara baterie si iti pui casa in pericol. Radioul se opreste brusc si ramai fara muzica si emisiunea ta favorita. Mouse-ul tau wireless nu mai functioneaza si trebuie rapid sa fugi pana la magazinul de la colt. Nu e foarte placut. Si chiar vrei sa te ridici din pat de fiecare cand vrei sa schimbi canalul televizorului?
Pentru calitate si o experienta placuta, foloseste intotdeauna baterii alcaline, o sa te tina mai mult decat crezi!