PR pentru Allianz Ţiriac

“Atenţie! Cine face sau are asigurare CASCO la Allianz-Ţiriac primeşte despăgubiri zero! Nu vă lăsaţi înşelaţi de această firmă de asigurări!”.

Probabil că aţi auzit de nenea ăla din Oradea care şi-a buşit maşina prin Europa, a adus-o acasă şi şi-a luat o ţeapă de la Allianz Ţiriac Asigurări. Pentru că deşi avea CASCO la Allianz Ţiriac, acel CASCO valorează exact zero (în afara ţării!) dacă nu are şi RCA încheiat tot la ei. O măgărie de clauză trecută în contract pe care omul n-a sesizat-o la momentul semnării şi uite aşa s-a ales cu o pagubă pe două fronturi – banii daţi la Casco (degeaba) şi maşina buşită şi nedespăgubită.

Am înţeles că omul a făcut toate demersurile pentru ca aceast protest al lui să fie cu acte în regulă şi plimbarea maşinii prin oraş să se desfăşoare după toate regulile.

Răspunsul sintetizat al firmei de asigurări ţepare Allianz Ţiriac – dacă e fraier şi nu citeşte contractul, asta este. Noi nu dăm extindere la CASCO decât dacă are RCA la noi şi dacă ne întreabă în mod special.

P.S. maşina e pe firmă, OPC nu îl poate ajuta, deci urmează un proces luuuuuuung.

P.S.2  Nu era vorba ca EUROINS nu mai poate face RCA-uri?

teapa allianz tiriac 1 IMAG1239