Prize și întrerupătoare DiversMarket

Electricitatea este indispensabilă vieții cotidiene în ziua de azi. Utilizarea luminii artificiale este ceea ce ne ajută pe noi să ducem la capăt activitățile zilnice. Pentru a avea parte de lumina perfectă trebuie să ne asigurăm că facem și noi tot ceea ce este necesar pentru a favoriza acest aspect. Există o gamă variată de prize și întrerupătoare din care poți alege pentru locuința ta.

Relația dintre prize și întrerupătoare

Atunci când vorbim depre prize și întrerupătoare, vorbim de fapt despre două categorii de produse, dar relația de interdependență dintre acestea le fac inseparabile. Odată ce începi să îți alegi necesarul pentru casă în materie de prize, ai de ales între două opțiuni: prize clasice(simple) și prize modulare. Gamă simplă prezintă o doză rotundă, iar fiecare dispozitiv este montat în doză lui. Categoria de prize modulare, ce oferă posibilitatea de a monta mai multe dispozitive într-o singură doză.

Despre intrerupatoare

A două piesă din duetul metionat anterior este întrerupătorul. Acestea se împart în: cele de tip cumpănă, ce presupun că marginile butoanului de pornire să fie apăsate și cele de tip basculant, care funcționează prin adaptarea la o manetă și, de tip rotativ, ce pornesc prin rotire și care pot fi reglate în funcție de cantitatea de lumina pe care o primim.

DiversMarket va aduce spre vânzare o gamă variată de prize și întrerupătoare și, de asemenea, materiale electrice. Alege un furnizor care să te reprezinte pe tot parcurul. Alege diferit, alege diversmarket.ro!