Proiecte de case mici ieftine si ingenioase!

In ceea ce priveste locuitul la bloc sau la casa, in general oamenii au pareri impartite. Parerea mea personala este ca sa locuiesti la casa este o adevarata placere atata timp cat investesti inteligent atat in casa cat si in curte, astfel ca nu vei fi nevoit sa muncesi nici macar un minut pentru intretinerea acestora.

Curtea este probabil cel mai important aspect pentru acele persoane care isi doresc sa traiasca independent fara agitatia si zgomotele dintr-un bloc. In plus ai avantajul ca avand o curte sa iti poti amenaja propria ta oaza de relaxare.

Daca si tu ai in plan construirea unei case pentru a scapa de agitatia de oras si iti doresti o casa minimalista cu un design aparte, sugestia mea este sa apelati la proiecte de case mici care sunt realizate de cei de la eProiecteDeCase.ro. In plus daca vei alege sa locuiesti intr-o astfel de casuta, vei avea marele avantaj al intretinerii foarte ieftine si in ceea ce priveste proiectele acestora pentru case mici, nu sunt tocmai cele mai minimaliste locuinte, fiind vorba de proiecte de pana la 100 de metri patrati.

Echipa eProiectedecase.ro si-a inceput activitatea inca din anul 2011, deci pana in prezent adunand suficienta experienta prin cele peste 800 de proiecte realizate care au si primit aprobarea pentru constructie. Doar in ultimele 12 luni, acestia cu realizat peste 160 de proiecte. 7 arhitecti si 4 ingineri specializati se ocupa de realizarea acestor proiecte case mici. Acestia va stau la dispozitie inclusiv pentru personalizarea unui proiect care este deja realizat de ei ori pentru realizarea unui proiect de la zero, exact dupa gustul tau.

Deci daca si voi sunteti in cautarea unor proiecte case mici care sa fie exact asa cum le visati, tot ce trebuie sa faceti este sa accesati site-ul celor de la eProiecteDeCase.ro si cu siguranta aici veti gasi exact ceea ce aveti nevoie. Toate acestea la preturi extrem de avantajoase.

In cazul in care faceti parte dintr-o familie numeroasa iar o casa mica nu va este de ajutor, atunci tot aici veti gasi solutiile, acestia realizand si proiecte de case medii de la 100 pana la 160 de metri patrati dar si proiecte de case mari cu peste 160 de metri patrati si nu doar case pe un singur nivel, ci si case cu etaj sau mansarda, proiecte de case moderne, proiecte in stil neoromanesc si chiar si proiecte de garaje din beton sau lemn.