Promovează-ţi evenimentul gratuit

Evenimentele din România s-au adunat pe VinSiEu.ro!
Află tot ce se întâmplă prin România: târguri, evenimente sportive, concerte rock, adică toate variantele de a-ţi petrece timpul liber în orice zonă din ţară ai fi. Poţi deveni şi TU membru activ al site-ului, poţi anunţa evenimente şi îţi poţi invita prietenii să participe.

VinSiEu.ro
te ajută să îţi promovezi evenimentul sau petrecerea!

Fie că eşti organizator de evenimente: club, bar, asociaţie studenţească sau sportivă ori că doreşti să organizezi o partidă de fotbal sau de poker – pe VinSiEu.ro poţi să îţi faci reclama gratuita pe homepage.

Vrei să te întâlneşti la un meci cu prietenii? Anunţă-l pe site, şi vezi cine vine. Vrei să organizezi un concert într-un club, posteaza-l pe site şi anunţul tău va fi listat în lista evenimentelor din zona ta.

Ai auzit de nişte concerte în România şi ai vrea să mergi să-i vezi pe favoriţii tăi live? Anunţă-le pe site şi vezi cine mai vine.

Din 24 martie până în 1 mai, din trei în trei zile, două dintre evenimentele postate de către organizatori vor fi promovate pe un banner cu dimensiunile de 452×54 px poziţionat în header, vizibil pe TOATE paginile din site.