Relaxare online

A inceput scoala si toti copiii isi reiau activitatile specifice. Incep orele, temele, activitatile extrascolare. Pentru cei mai multi copii, scoala reprezinta mult efort, un program incarcat si prea putin timp pentru relaxare. Multi parinti ar trebui sa inteleaga ca, daca cel mic nu se joaca si nu se relaxeaza, dupa ceva timp, nu va mai da randamentul asteptat la ore si la teme. Performantele scolare vor scadea considerabil si rezultatele vor fi din ce in ce mai proaste. De aceea, este indicat ca orice copil sau tanar sa petreaca timp in aer liber si facand ceea ce ii place, pe langa teme si alte “obiligatii”. Una din pasiunile celor mici si un mod ideal de relaxare, il reprezinta jocurile pe calculator. Cei mai multi prefera sa joace jocuri online. Acestea prezinta mai mult avantaje. De exemplu, foarte multi copii aleg jocuri Friv distractive de pe site-ul hepy.ro. Acestea sunt facute pentru toate varstele, sunt gratuite, au o grafica deosebita, sunt interactive. Mai mult, pe hepy.ro jocurile online sunt actualizate zilnic, dispunand de o lista de cateva mii de jocuri. Si fetele, si baietii pot sa acceseze gratuit jocurile preferate, la orice ora.

De exemplu, pentru fete, cele mai noi jocuri online aparute pe hepy.ro sunt: Barbie versiuni multiple, Elsa si Rapunzel inapoi la scoala, Elsa magazin de dulciuri, Elsa si Rapunzel amintiri de vara, Elise rochia roz, Coloreaza unicornul, Masha puzzle si multe altele.

Pentru baieti, pe site sunt urmatoarele jocuri: Parcati camioane mari, 4wd masini off road, Curse formula 1 3d, Gear Madness, Ben 10 pompierul si asa mai departe. Indifrerent de jocul ales, copiii se vor bucura de o calitate foarte buna vizuala si sonora si parintii pot sta linistiti, deoarece hepy.ro asigura elemente controlate fara a pune in pericol starea emotionala a celor mici. Multe jocuri de pe site se pot juca si in doi. Asa ca, daca doriti sa petreceti mai mult timp cu fiul sau fiica dumneavoastra puteti sa va jucati impreuna. Va veti distra de minune si copilul va aprecia timpul pe care i-l dedicati. Dupa teme, puneti-l pe cel mic sa faca o pauza si sa se relaxeze. Un joc de unul singur ori in compania dumneavoastra sau a unui frate sau prieten, ii va oferi copilului adrenalina, creativitate si distractie. Accesati zilnic site-ul hepy.ro pentru a fi la curent cu cele mai noi aparitii si selectati pentru copilul dumenvoastra jocul care i se potriveste cel mai mult.