Retailerul Arabesque se extinde

Arabesque a decis sa se extinda pe piata romaneasca deschizand inca un magazin cu materiale de constructii in Pitesti. Pentru aceasta investitie, retailerul a investit peste 10 milioane de euro. Este un retailer specializat in distribuirea dar si comercializarea materialelor de constructii pentru persoane fizice.

Cel mai nou magazin a fost deschis la Pitesti, acolo unde au fost investitie 10 milioane de euro pentru lansarea unui centru comercial care pune la dispozitie clientilor peste 25.000 de produse si materiale de constructii. Cei care doresc sa viziteze centrele comerciale ale retailerului romanesc, pot gasi acest retailer in marile orase ale tarii: Bucuresti, Brasov, Timisoara, Constanta, Cluj, Craiova, Ploiesti sau Iasi.

Chiar daca pe harta Arabesque se gasesc cele mai mari orase din tara, se pare ca retailerul a ales sa inaugureze in acest an cel mai mare magazin la Pitesti. Pentru noul magazin au fost deschise si 100 noi locuri de munca care le pot fi de mare ajutor celor care locuiesc in zona. Daca te-am facut curios si vrei sa mergi la cel mai mare magazin Arabesque din tara care se intinde pe 9.000 mp, o poti face in Pitesti pe strada Craiovei nr 160.

In cadrul noului magazin, clientii pot gasi o gama larga de produse, peste 25.000 la numar. Se pot achizitiona materiale de constructii, finisaje, instalatii, electrice, gresie, parchet si ustensile cu care se pot face constructiile. Poti afla foarte multe lucruri despre Arabesque chiar si pe site-ul lor acolo unde gasesti oricand cele mai bune materiale de constructii. Cei din Pitesti beneficiaza acum de transport gratuit pentru produsele comandate. De multe ori marile centre comerciale se adreseaza persoanelor juridice, insa centrele comerciale de la aici pun la dispozitie cele mai bune produse si persoanelor fizice. In mare parte acest retailer incearca sa se adreseze persoanelor fizice care pot achizitiona acum o multime de materiale la preturi mult mai mici.

Retailerul a luat nastere in anul 1994 in Galati. Este unul din primii retaileri romanesti care au reusit sa se impuna si pe piata internationala din tari precum Ucraina, Bulgaria sau Republica Moldova. In prezent, reteaua de centre comerciale isi expune produsele in 19 locatii. Datorita faptului ca acest retailer reuseste sa se adreseze si persoanelor fizice, cifrele de afaceri sunt impresionante. Numai anul trecut, au fost inregistrate incasari de peste 337 milioane de euro. Din 2014 aici lucreaza peste 2.500 de angajati. Orice client este multumit de serviciile acestei companii mai ales ca peste 85% din livrari sunt efectuate in mai putin de 24 de ore.