Revista presei proaste

Titluri de titluri, şi titluri peste titluri prin presa care devine mai de căcat pe zi ce trece. Astăzi aflăm cum că Bihorul este judeţ fruntaş la trimis belitori de nurci în Danemarca. Nu mai avem ştiri, purcedem la fabricat ştiri. Mâine vom afla din Adevărul cum că judeţul Ialomiţa este fruntaş la trimis culegători de road kills în Canada, şi că fostul inginer şef de la Combinatul de Bauxită, Mirel Botox, a declarat ÎN EXCLUSIVITATE PENTRU ADEVĂRUL că o face pentru bani. Culmea.

Ce mi-a mai plăcut la pseudo-articolul ăsta e linkul seoizat: …adevarul_de_seara_oradea-danut_sava-jupuit_nurci_Danemarca_0_352165414.html. Cred cu tărie că aceste keyworduri vor fi la mare căutare în curând. Mai ales după ce Dănuţ Sava va scrie prima carte despre belitul de nurci.

Gândul ne şochează! Gândul ne pune pe gânduri. Gândul News a pus mâna pe o informaţie pe cât de valoroasă pe atât de incontestabilă dar şi de beşită. Nati Meir a vrut să se sinucidă! Proaspăt posesor al unei arme care ar trebui interzisă în penitenciarele din Românica, mânerul de sacoşă (a.k.a. baierele), arma albă care face zilnic zeci de victime, Nati a decis s-o folosească pe propria piele, mai precis pe propriul gât în scopul de a-şi pune capăt zîlelor. N-a reuşit. Mânerul de ciocolată de care a agăţat mânerul sacoşei a cedat sub greutatea sinucigaşului ratat. Gândul ne informează că Nati este in afara oricărui pericol. Gândul News citează MediaFucks. OAU!

În altă ordine de idei, unii au auzit, alţii nu, dar mai avem totuşi sportivi de valoare. Care sportivi de valoare urmează să susţină un meci de box cu alţi sportivi de valoare. D-ăla în ring, de interes internaţional, transmis pe toate cele 5 continente unde are sens transmis un meci de box. De pe astea 5 continente, s-a găsit totuşi o tărişoară care s-a găndit să fută meciul şi să nu transmita meciul lui Bute cu Brinkley. Corect! ROMÂNIA. Deci să recapitulăm, meciul se transmite în Albania şi Malayezia dar în România nu.

Şi revenind la revista presei proaste, scurte citate din articolul despre meciul lui Bute:

“momentan nici o televiziune nu a achiziţionat până acum drepturile TV ale galei în care se bate trei români.”

“Meciul lui Bute se va putea urmări în Canada, SUA (ESPN3 în direct, ESPN în reluare), Marea Britanie, Albania, Australia, China, Grecia, Indonezia, Malayezia, Noua Zeelandă, Polonia, Japonia, Africa şi Franţa.”

În total altă ordine de idei, aşa de tare m-am împrăştiat de râs la poza asta a lu’ Pitici Gratis, că nu pot să n-o pun aci.