Rezultatele recensământului

Abia s-a tras ultima linie că s-a și tras primul semnal de alarmă. Conform rezultatelor INS, suntem 65.000.000 de suflete. Asta, pe lângă sufletele plecate la muncă, legal, în Italia, Spania sau Zimbabwe.

Numărul mare al recenzaților întrece orice așteptări ale INS, mai ales având în vedere situația de acum câteva zile, când s-a propus plata recenzorilor după cantitate în defavoarea calității. Astfel mai mulți recenzori au bătut din nou la porțile oamenilor cu noi formulare. Explicația a fost simplă: oamenilor li s-a precizat că cele vechi nu mai sunt valabile iar în acestea nu mai e nevoie de CNP, adresă, nume complet, suprafața băii sau vârsta, scăzând astfel și timpul necesar completării lor. Recorduri absolute le înregistrează județele Suceava, Bacău și Călărași, județe care s-au prezentat la statistici cu sate cuprinzând între 200.000 și 900.000 de locuitori.

La capitolul religie, BOR a ieșit cu un comunicat oficial încă de acum 3 zile. Conform comunicatului oficial BOR, INS sunt proști preventiv iar recenzorii sunt niște hoți, populația României însumând în acest moment 98 % ortodocși, 1 % ortodocși de rit vechi și restul cred în Ștefan Hrușcă și se închină la Ler, ceea ce nici nu e așa rău, Ler-ul neavând chip cioplit.

Ca și raport de populație, România este populată în mare parte de români – 50%, țigani – 20%, romi – 20 % și 10 % alte nații conlocuitoare – aborigeni, indieni sioux, albanezi și filipinezi pitici.

Conform chestionarului, 85% din români au declarat că au baie, dar suprafața ei depinde de relația cu vecinul de gard.

90 % dintre români au declarat că au aer condiționat, următoare lor întrebare fiind – ce-i ăla?

Meseriile cele mai des întâlnite au fost: șmecher, șef, boss, freelancer, liber întreprinzător, muncitor.

4 thoughts on “Rezultatele recensământului

 • November 7, 2011 at 12:10 AM
  Permalink

  Aşteptate rezultate! Marţi, în timp ce o recenzoare-corigentă recenza pe cineva în staţia de autobuz, un alt turdean mă întreba: dacă nu m-a deranjat nimeni timp de 11 zile, hâc!, io cu cine … recenzez!?

 • November 21, 2011 at 8:38 PM
  Permalink

  foarte tare blogul!sper sa vad si eu un aborigen pe strada…

 • November 25, 2011 at 11:17 PM
  Permalink

  @Masaj erotic – dă-i drumul mamei tale din cușcă după ce termini de spamat, bine?

Comments are closed.