Românii sunt uşor manipulabili

După cum bine se vede în sidebar, m-am apucat să susţin şi eu campania iniţiată de prim-ciocolatierii ţării, Rom. Trecând peste comicul situaţiei, în care vrem să refacem brand-ul şifonat al ţării folosind un termen cel puţin nepotrivit prin simpla asociere, toată chestia mi se pare o mare abureală.

Dacă ză allmighty Google ştie că suntem proşti grămadă, aşa şi copywriterii ştiu că suntem manipulabili mai rău ca o coadă de pisică în mâinile unui copil de 3 ani. Aşa că, de ce să nu trezească în noi mândria naţională (ce pana mea e aia şi de ce?!) tocmai în preajma zilei naţionale. Hai să bombardăm cu căutări irelevante timp de 2-3 săptămâni, poate poate vom schimba rezultatele formate în ani de zile. Hai să scriem articole pompoase despre cum sunt românii cei mai dotaţi şi mai drepţi dintre traci.

Să n-o lungesc degeaba, susţin campania de deşteptare pe internet cu una din puţinele chestii realizabile – Românii sunt beţivi. Cu puţin noroc şi încă 2-3 ani de criză se va transforma în Românii sunt cei mai beţivi.

Deci click pe banner-ul din sidebar şi fii mândru că eşti roman.

Deşteaptă-te române! Fă ce-ţi zic!

2 thoughts on “Românii sunt uşor manipulabili

  • November 25, 2011 at 4:17 PM
    Permalink

    Gata, dăduși click (abia aștept seara să beau coișpe beri whatever alcool).

    PS (offtopic): poate acum, după ce și-a închis Răzvan coșmelia, vei scrie tu un pic mai mult / des că nu prea mai e nimic de citit pe interneți.

    Baftă

Comments are closed.