Românisme

UN APEL UMANITAR,catre or-ce suflet de om. SUNT MIHAI FERARU 56 ANI F F BOLNAV CU MAI MULTE BOLI F INCURABILE, PE PRIMUL LOC ESTE DIABETUL ZAHARAT CU COMPLICATII,infarct miocardic de 2 ori, accidente vasculare din trunchiul cerebral de 2 ori,,paralizie,, Da am pensie de invaliditate de 638 lei lunar,din care platesc 340 lei 2 rate la 2 banci in fiecare luna pana-n anul 2016 luna septembrie, sunt persoana cu handicap, intradevar nu platesc insulina, dar la siofor mai platesc ceva, ptr ca consum si siofor de 850 de 3 ori pe zi, plus fac 80 unitati insulina lantus ora 21 zilnic, sotia este f f bolnava cardio-vascular, ostroporoza si reumatologic, sotia nu are nici-un venit, avem si un copil de 9 ani, foarte greu traim IN ZIUA de azi , nu avem pamant nici animale si nici alte venituri, de aceea va roog daca vreti si daca puteti ajutati-ne chiar si un colet cu ceva alimente near prinde foarte bine, ori-ce ajutor sub ori-ce forma la noi va fi bine venit, ne vom ruga lui Dumnezeu ptr sanatatea si binele dvs, ducem lipsa de lemne ptr foc, mancare,medicamente chiar si un pat near fi de folos,,adresa mea este: mihai feraru oficiul postal nr 1 vaslui casuta postala 95 loc vaslui, cont deschis la banca: raiffaisen bank Romania nr ro93rzbr0000060001059026 in lei ,cod swift: RZBRROBU. tot feraru mihai, tel 0761887298, Dumnezeu sa va rasplateasca,,A-R Sa faceti asa cum va mustra constiinta dvs… DOAMNE AJUTA!

Booon. S-o luam în ordine.

De ce pizda mă-tii faci un copil dacă suferi de N boli incurabile, n-ai pământ, n-ai animale şi n-ai ce să-i pui pe masă? În ciuda situaţiei, tu la 45 de ani faci un copil!

La o pensie de 850 de lei pentru ce ai rate la bănci? Sper că pentru perdele şi o plasmă, altfel nu le văd sensul (ratelor).

Vrei un pat? Cum vrei să-l trimit, ai preferinţe de curier rapid sau or-ce curier e bun?

P.S. M-ar fi mustrat conştiinţa dacă NU scriam cele de mai sus. Însănătoşire grabnică! Sper totuşi că e o ţeapă la care să pună botul cât mai mulţi, să te văd ce faci cu 50 de paturi.