Sa te invelesti cu pilota inseamna curatenie si sanatate

Eu vin din acele timpuri in care la putere era plapuma. O vad si acum, mare si grea, umpluta cu lana, era greu de scos din casa si de scuturat, greu de spalat. Cui ii trebuia plapuma pentru iarna o ducea la cusut cu doua-trei luni inainte, fiindca era coada la croitoreasa specializata in astfel de piese grele.

Gospodinele faceau nenumarate drumuri la oras sa cumpere tot ce le trebuia: fata de plapuma, dos de plapuma.
In sfarsit, dupa un timp indelungat, adica inainte de venirea iernii, aveau plapuma. Mai greu era cand aceasta se umplea de praf si nu putea fi spalata iarna, fiindca era necesar un spatiu pe care sa fie asezata, o perie cu care sa fie frecata bine, dar nu atat de energic, incat sa se rupa tesatura.

O alta problema era ca nu se faceau si plapumi mai subtirele, ci cand se facea mai cald, gospodinele improvizau ceva de invelit: o patura intr-un cearceaf plic.
Cu pilote pat viata gospodinelor a devenit mai usoara, de la plasarea comenzii pe site, pana la primirea acesteia la domiciliu ca si manipularea pilotei si igienizarea acesteia.
Totul decurge repede, elegant, fara efort. Pilotele sunt de marimi si culori diferite, avand caracteristici care le fac irezistibile.

De pilda pilotele din puf de gasca costa intre 129-149 de lei. Ele nu se spala la masina, dar produc atata caldura, incat sunt cele mai cumparate produse in iernile geroase. Puful de gasca este exponential pentru eficienta termica garantata, de aceea aceste pasari rezista atat de bine la temperaturi foarte scazute.

Celelalte pilote pot fi spalate la masina fara probleme. De asemenea vedeta categoriei ramane Pilota Matlasata 4 Anotimpuri – Pat 2 Persoane – 180×200 cm – PIL-008 a carei achizitie este sinomina cu asigurarea necesarului de pilote pe tot anul, iar in caz de forta majora si pentru musafirii care raman peste noapte la noi.
Cele doua parti detasabile, prinse cu scai pot fi utilizate ca pilote independente.

Eficient ca pret si ca utilitate este setul compus din pilota si doua perne umplute cu puf de gasca. Toate cele trei produse de calitate premium costa in acest moment 179 de lei, desi initial pretul era de 359 de roni.

Printre pilote si perne moi, calduroase, rezistente si confortabile am vazut si produse versatile sau inteligente pe care orice om ar trebui sa le aiba la dispozitie.
Perna Multifunctionala – Warm Hug – Q-06 este buna la domiciliu, dar si de luat in calatorii lungi, cand nu cunostem exact conditiile de cazare. Usoara, placuta si putin voluminoasa, ea se tranforma dupa caz in perna sau patura calduroasa.

Perna Inteligenta Ortopedica Medigel – 60x40x14 – PNM-001 nu ne lasa sa transpiram. Cand simte temperatura ridicata din zona gatului regleaza totul cu gelul racoros oferind o senzatie de racoare si de prospetime.

Operatorul de vanzari este amabil si raspunde onest la toate intrebarile, iar comenzile sosesc la adresa indicata dupa 2-3 zile de la finalizarea. Se poate achita si la primirea produselor si toata lumea este multumita pe deplin.
Iubesc pilotele care ne-au scapat de plapumile grele!