Sanatatea ta nu are pret!

Consider ca sunt ideale campaniile de educare a oamenilor in scopul monitorizarii sanatatii la domiciliu. Sunt lucruri simple pe care le poti verifica singur, acasa. In cazul in care constati ca organismul tau depaseste valorile normale, ca esti hipo sau hipertensiv, ca inainte de masa, sau la 2 ore dupa masa, valoarea glicemiei tale este mai mare de 130 mg/dl, respectiv 180 mg/dl, trebuie sa iei masuri!

Doar 130 lei de costa un glucometru Contour plus ONE in luna ianuarie, iar monitorizarea glicemiei trebuie sa se faca regulat la toti membrii familiei, de la cei mai mici pana la cei mai mari.

Dispozitivul este usor de folosit. Cautand teste glicemie contour plus pret pe Google, vei descoperi ca acesta este unul accesibil. De fapt ar trebui sa ne gandim ca si daca ni s-ar parea costul mare, tot ar fi intelept sa il avem in casa, fiindca diabetul necontrolat inseamna:

– scaderea pana la pierderea vederii. Am vazut persoane cu diabet care nu au avut grija de ei si acum nu mai vad si asta nu se mai poate repara;
– scaderea imunitatii. Persoanele cu diabet necontrolat fac frecvent infectii care se trateaza greu. Orice rana se vindeca greu si se infecteaza frecvent;
– afectarea rinichilor si a inimii;
– afectarea structurii pielii. Cei cu diabet au o piele mai uscata, care se crapa usor;
– stare generala de discomfort. Cei cu diabet obosesc mai repede, au putina energie si se simt slabiti in cea mai mare parte din timp.

Gama de glucometre si (bandelete de testare) teste contour plus ar fi bine sa existe in orice casa, asa cum sunt termometrele, tensiometrele si cantarele.
In ceea ce ma priveste, sunt fericita ca in prezent aceste dispozitive, cu care se poate face un control elementar al sanatatii acasa, sunt disponibile online si oricine si le poate permite.

Nu poti sa iti faci mereu programare la medic sa ti se masoare glicemia si inainte de masa si dupa masa, dar acasa poti tine sub control foarte usor diabetul prin monitorizarea glicemiei.

Glucometrul inteligent indica cu precizie valorile glicemiei si transfera prin Bluetooth, prin intermediul unei aplicatii mobile, datele pe telefon si tableta.

Cu diabetul nu este de glumit, de aceea comanda acum dispozitivul prezentat, investeste in sanatatea ta!