Scurte de luni

– Astazi, pe astre le doare fix in Uranus de mine dar mai ales de tine.

– Avand in vedere ca a aparut o piesa de teatru care se cheama “Branza topita” ma gandesc serios sa scriu si eu o piesa de teatru care sa se cheme “Capra si taxiul”. Probabil va fi vorba de un corporatist care fuge de la birou, isi vinde iPhone-ul si porneste spre Uzbekistan sa mulga o capra indigena. Ca sa faca bani suficienti, se angajeaza in Braila ca taximetrist si moare la scurt timp sugrumat de un tigan transsexual pe care il cheama Bolivia. Va fi fara indoiala o drama care va vorbi despre unicitatea sufletelor pereche in raport cu tranzitivitatea sufletului pe linie materna cladita pe o ierarhie pleurotusciana.

– Azi noapte am visat un cal verde. Probabil voi castiga urmatorul meu meci de polo pe iarba. Daca nu joaca si Rambo. Atunci m-am ars si trebuie sa reinterpretez visul in asa fel incat sa nu ies de cacat.

– Vreau sa invat sa cer si eu oamenilor chestii fara sa ofer nimic in schimb. Ma invata cineva? Evident, nu ofer nimic in schimb, ma stept ca cineva sa ma invete pe timpul lui.

– Am ajuns la concluzia ca e ok sa fii piarizda a.k.a. lucratoare in piar cu gandire de izda. Altfel, nu-mi explic de ce nu isi iau toate zborul de pe o cladire inalta incercand sa-si desfaca aripile frante care refuza sa le alimenteze visele de cacat cum ca ar face ceva util in viata asta. Si s-ar zdrobi de beton, nelasand in urma decat o balta rosie pana la prima ploaie care ar sterge ultima amintire despre o existenta de cacat. Prima, ultima, get it? Cicluri, chestii, continuitate…

– Visul Aurei a fost intotdeauna sa vanda flori. Inca de mica, Aura fura flori si le vindea in cluburi. Acum ca a crescut, Aura isi pune copiii sa fure flori si sa le vanda in cluburi dar nu e acelasi lucru. Aura suspina des.