Se inchide Facebook?

O declaraţie venită din partea purtătorului de cuvânt al Cărţii cu Feţe, sucursala din România, anunţă că gigantul care stă să detroneze Google, va fi închis. Motivele oficiale sunt doar un paravan pentru ce se întâmplă în culisele puterii absolute.

Iniţiatorii proiectului de ucidere a masivei reţele sociale, sunt membrii unei reţele care se bănuieşte a fi condusă de Remus & Romuslus Cernea. Aceşti anarhişti fără scrupule se presupune că ar fi umblat pe întuneric, din casă în casă, vorbind cu toate mamele de fete din România, şi aducându-le la cunoştinţă toate dezastrele ce vor avea loc în viaţa odoarelor, dacă vor continua să-şi petreacă timpul pe această reţea malefică. Uneltitorii se presupune că ar fi apelat şi la magie neagră, făcând astfel să apară pe profilul multor fete, poze cu ele în cele mai spurcate ipostaze (ptiu drace, în sân). Deasemenea, uneltitorii au folosit şi gândăcei de bucătărie, speciali antrenaţi pentru a intra în creierul tinerelor speranţe şi a le îndrepta spre pierzanie.

Mark Zuckerberg a declarat că vede ca ireparabilă această pierdere, cu această ocazie credibilitatea reţelei având extraordinar de mult de suferit, numărul de boşi (BOSS + BO$$) scăzând cu această ocazie de la 500.000 la doar 10.000.

facebook death shutdown

P.S. Trebuie şi o continuare dar când mă opresc din râs. Despre politica Facebook în ce priveşte oamenii morţi şi conturile vii.

One thought on “Se inchide Facebook?

  • October 11, 2010 at 2:12 PM
    Permalink

    De ar fi sa cada Facebook definitiv intr-o zi, fac apoplexie toate secretarele din tara iar cocalarii de bloc vor folosi porumbei postasi ca sa anunte lumea cat de valorosi sunt ei. Parca si vad un porumbel zburand cu un telefon in gheare, cu difuzorul mic bubuind ultima manea a lui Florin Salam, cu destinatia spre maghernita faraoancei roz preferate.

Comments are closed.