SeoQuake – totul la indemana (P)

Timpul trece, afacerile se schimba, iar zicala “nu esti pe net, nu existi” prinde contur pe zi ce trece. Tot mai multi afaceristi trebuie sa gaseasca noi modalitati de promovare a propriei afaceri. Fie ca esti un intreprinzator local sau o prezenta globala, internetul este modalitatea prin care clientii si potentialii clienti au posibilitatea de a gasi produsele si serviciile pe care le vinzi.

Importanta mare acordata unui site web si continutului acestuia, nu vor fi niciodata prea mult, ba, mai mult, te vor ajuta enorm in promovarea afacerii. Dar scrisul nu va lucra pentru tine, daca oamenii nu-l vad. Deci, este esential sa atinga si sa mentina un clasament in partea de sus, in topul motorului de cautare.
Pentru cei care abia incep sa dezvolte o strategie de marketing pentru afacerea lor, au nevoie de ajutor in a intelege cum functioneaza SEO precum si alte pagini web, acest lucru fiind indispensabil. Iar pentru maestrii web-ului, exista si o alternativa. Seoquake este instrumentul perfect pentru optimizarea pentru motoarele de cautare. Ai posibilitatea de a stabili parametrii proprii de „page rank” (clasarea paginii), Google index si alte motoare de cautare. Poti determina cuvantul cheie sau numarul de expresii cu usurinta, folosind butonul „keywords density” din partea din dreapta sus, de pe bara de instrumente. Vei avea chiar posibilitatea de a verifica linkuri fara probleme. Butonul de densitate este foarte important – în acest fel poti vedea modul in care Google se uita la pagina ta de departe, ca si continut. Daca „albirea dintilor” (ca si cuvant cheie) este foarte mare, atunci Google va stabili cel mai inalt rang pentru acel cuvant cheie, pentru acea pagina. Poti vedea, de asemenea, „page rank-ul” fiecarei pagini pe care o vizitezi dar si cat de multe pagini sunt indexate in Google pentru acel site.

Daca ai devenit curios, arunca o privire pe SEOquake.com si descarca aplicatia. Vei fi suprins sa vezi cat de utila si complexa poate fi o astfel de aplicatie. In curand, va deveni indispensabila. De asemenea, te poti informa in privinta optimizarii motoarelor de cautare de pe www.seoromania.ro.