Sfârşitul lumii 26.09.2011

În calitate de profet apocaliptic ce mă aflu, ţin să vă anunţ că azi va avea loc un sfârşit mic al lumii.  Noua Zeelandă, Japonia, China, Australia, America şi Ungaria vor dispărea de pe faţa Pământului, ascunzându-se până la noi indicaţii undeva pe tibia stângă a acestuia.

Cauza acestui mic sfârşit al lumii este se pare cometa eLenin cunoscută şi ca Nibiru sau G.I. Jane II. Dânsa va survola atmosfera exterioară a planetei în jur de ora 8 (a.m. & p.m. CET – GED). Cometa va alinia cu dânsa şi Soarele şi Pământul într-o frânghie a morţii abisale rectangulară, care va provoca cutremure de 318” pe scara Icter, curemure care vor fi însoţite de vânturi de 4536 km/h precum şi de erupţii devastatoare ale vulcanilor submarini. Deasemenea, vom avea parte de un spectacol de plasmă, lacrimi şi suspine în momentul în care 18 aurore boreale se vor întrepătrunde reciproc împreună pe teritoriul unui stat şi pe cerul acestuia.

Recomandări pentru această zi nefastă pentru omenire şi chinezi:

– Cumpăraţi 5 calendare creştin-ortodoxe, din ani diferiţi! În caz că azi este sărbătoare sau sărbătoare sau sărbătoare, sau anii trecuţi a fost sărbătoare, cometa va întârzia până la următoare dată disponibilă în calendarul creştin-ortodox.

– Faceţi provizii de zacuscă şi cuie! Zacusca homemade conţine urme de iod, care sunt benefice organismului în caz de vânt puternic iar cuiele ajută la fixarea de suprafeţe fixe.

– Achiziţionaţi o cărticică de rugăciuni către Zamolxe. Cărticelele de rugăciuni către Zamolxe se găsesc la toate librăriile deţinute de foştii oşteni daci cât şi în reţeaua Petrom (la case, lângă CD-urile cu muzică).

– Fiecare persoană să aibă patine cu rotile şi pufuleţi! În caz de cutremur şi zguduituri puternice, rotilele de la patine absorb foarte mult şocurile iar pufuleţii sunt buni la gust.

7 thoughts on “Sfârşitul lumii 26.09.2011

 • September 26, 2011 at 2:25 PM
  Permalink

  si totusi in romania se simte? Io am iesit putin afara si pare safe

 • September 26, 2011 at 2:55 PM
  Permalink

  In Romania nu se simte momentan dar e posibil sa se simta mai incolo sau nu. Probabil dupa ce Ungaria o sa fie inghitita de un tsunami gigant, o sa simtim o usoara scadere a euro si un sentiment de nesiguranta psihica locomotorie.

 • September 26, 2011 at 7:42 PM
  Permalink

  Tare articol. E documentat, sau… ?

 • September 29, 2011 at 12:53 PM
  Permalink

  No că dic ăla.. Comeata, ca Comeata. Da’ cu mâța aia franjurată la cica-nodrag ce-ai avut?

Comments are closed.